BUKTI RAT

Aca Lukas o svađi s Jelenom Karleušom za "Avaz": Sve ću otkriti koje mafijaše je Ognjenu Vranješu slala na vrata!

Kada je Vranješu slala gole slike ja sam stao na njenu stranu, jedini sam je branio, kazao je Lukas

Aca Lukas i Jelena Karleuša: Svađa bi mogla eskalirati. Agencije

Piše: N. Aj.

13.6.2022

Aca Lukas i Jelena Karleuša "zaratili" su preko društvenih mreža. A povod je skoro pa nikakav.  Ipak, Karleuša je uputila grube riječi Lukasu na šta on nije ostalo dužan. Prepirka je eskalirala do te mjere da je Lukas na Hype televiziji najavio emisiju "Istina o Jeci K!"

Lukas je u jednom od svojih odgovora spomenuo i reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a za portal "Avaza" je objasnio zašto.


To je bila aluzija na Ognjena Vranješa

- Samo zbog Ognjena Vranješa. To je bila aluzija na Ognjena Vranješa. Zarad humora, ništa više, ništa loše. Ja cijelu njenu karijeru branim je od raznih njenih s*anja koje je pravila u životu, a ona kada joj treba neki publicitet, skoči na mene.


Sada je htjela da bude portparol Milice Pavlović, koju "by the way" uopće nisam dirao nego sam samo prokomentirao pjesmu koju je Ana Nikolić otpjevala odlično. Čak nisam ni čuo verziju Milice Pavlović i onda je ona kao skočila na mene. To je cijela priča - rekao je Lukas.


Naglasio je da je stvarno dosta te da je Karleuša pretjerala.

- A ja sam napisao to što sam napisao, sa mnom je teško kačiti se, sada će da dobije specijalnu emisiju na našoj televiziji Hype u kojoj ću da otkrijem sve što je radila. Pa i sa Ognjenom Vranješom. Ja sam lično zvao Vranješa da ga zamolim, čak sam se i posvađao s dečkom koji je 100 posto u pravu a sada ću da otkrijem zašto je bio u pravu i šta je ona napravila u njegovoj kući u Briselu i koga mu je poslala tamo, kakve mu je mafijaše slala kući i slično. Pa dosta je bilo - poručio je Lukas.


Jelena Karleuša - Avaz
Ognjen Vranješ - Avaz
Aca Lukas - Avaz
Jelena Karleuša - Avaz
Ognjen Vranješ - Avaz
+13

Dodao je da je spasio najmanje 20 puta.

- Kada je Vranješu slala gole slike ja sam stao na njenu stranu, jedini sam je branio. I sada ona ponovo na mene. E sada ću, gospođo, ja da ti pokažem koliko je sati. Tako ću da joj se us***m u život da neće znati gdje je lijevo. Dobit će šta je zaslužila. I da se na tom dečku (Ognjenu Vranješu, op.a.), na kraju krajeva, izvinem što sam ja napao njega telefonom - istakao je Lukas.


Hvala na komplimentu, hajte nešto drugo

Kazao je i da, ako hoće da ga vrijeđaju, da mu ne govore "narkomančino".

- Svaki put ću da kažem: "Hvala na komplimentu, hajte nešto drugo." To me ne vrijeđa. A ne znaju šta drugo da mi napišu jer znaju da sam u svemu najbolji - poručio je Lukas.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.