NEMA KRAJA RATU NA ESTRADI

Milica Pavlović najavila tužbu, Ana Nikolić poručila: Vidimo se na sudu!

Prisvaja pjesmu i govori da je njena, rekla je Pavlović o numeri

N. Aj.

Bukti rat između Ane Nikolić i Milice Pavlović

Foto: Agencije


Ne jenjava sukob između pjevačica Milice Pavlović iAne Nikolić zbog prava na pjesmu "Provereno", čiji je autor Dragan Brajović Braja.

Pavlović je najavila tužbu rekavši: 

- Ovo će sada otići u ruke pravnih lica jer ja ovo neću da dozvolim. Ovo je smiješno, ovo je vic. Sramota me je što se objašnjavam za moju pj0esmu. Demo verzija se pojavila kada je moja pjesma postala hit. Tad se Ana i sjetila za demo snimak. Autora sam zvala, a ona se ne javlja na telefon. Ovo je kriminal. Pošto ovo ne staje, vidim da su objavili demo verziju na YouTube kanalu, proslijedit ću im sve matrice sa mog novog albuma jer su mi sve pjesme hit, pa evo Ana lijepo neka prepjeva, neka pjeva moje pjesme na nastupima. Apsolutno nije problem da Ana izvodi pjesmu "Provereno" kad joj se već toliko dopada, problem je što je pjeva u demo verziji sa nekim drugim tekstom. Prisvaja pjesmu i govori da je njena. Kad sam pročitala Brajin tekst i poslušala baladu, zvučala mi je kao da je to neka žena koju je frajer ostavio, pa ona moli da se on vrati, to nisam ja - istakla je Milica nedavno u jednoj emisiji.

  • Objava Ane Nikolić na Instagramu

    Objava Ane Nikolić na Instagramu

    Foto: Printscreen


Ana Nikolić joj nije ostala dužna. Pjevačica je jutros objavila fotografiju kojom se, po svemu sudeći, obratila mlađoj koleginici.

- Vidimo se na sudu - napisala je Ana.

NA VRH

Podijeli članak na