ZALUDJELA MUŠKARCE

Seks bomba ne liči na sebe: Starleta uvećala stražnjicu, grudi, sredila jagodice i oči...

Dobrojević je za nos iskeširala 2.000 eura, za usne 800 eura, zube 4.000 eura, mačje oči 1.500 eura, jagodice 650 eura, dok je grudi platila 4.000 eura, zadnjicu 2.000 eura...

Starleta Stanija Dobrojević. Instagram

N. Aj.

17.6.2022

Stanija Dobrojević (37) uložila je navodno 18.700 eura, oko 36.000 KM, u periodu od 2006. do 2022. godine kako bi što bolje izgledala. Starleta i rijaliti zvijezda poslije brojnih plastičnih operacija, sada je neprepoznatljiva.

Javnost je za Staniju prvi put čula prije 16 godina, kada su njene gole slike osvanule na jednom forumu. Zahvaljujući tome krasila je i naslovnicu muškog magazina. Tadašnja studentica Ekonomskog fakulteta u Novom Sadu predstavljena je u časopisu kao "srpska seks-bomba koja radi u Americi".

Seksi starleta je 2013. ušla u "Survivor", a naredne godine slikala se za čuveni "Playboy". Veću popularnost stekla je učešćem u rijalitiju "Farma", a potom i "Zadruzi". I svaki put kad bi se pojavila, Stanija je sve manje ličila na onu studenticu s početka priče.


Da bi ostavljala muškarce bez daha, starleta je uvećala grudi i stražnjicu, smanji nos, popuni usne, podigne kapke, istakne jagodice, ubrizga botoks u lice i vrat...

- Stanija je poslije slika koje su se pojavile na forumu "Burek" riješila da stavi silikone u grudi. Prvo je ugradila "trojke", a potom ih je povećala na "četvorke"! Radila ih je u Americi i platila oko 4.000 eura. Vrlo brzo je operisala i nos u Turskoj - priča starletina drugarica.

Dodala je da je Dobrojević tokom godina mijenjala na sebi sve što joj se nije dopadalo.

- Stavila je hijaluron u usne, filere u jagodice i riješila se podočnjaka. Uradila je i takozvane mačje oči, koje su u posljednje vrijeme veoma popularne na estradi. Prije nekoliko godina je povećala i zadnjicu. Ipak joj je pozadina zaštitni znak - rekla je.

Prema njenim riječima, Dobrojević je stavila fasete na zube od 4.000 eura, ali i nadogradila kosu prirodnom dlakom, koju je platila 3.000 eura!

Ipak, najveću transformaciju doživjela je krajem prošle godine, kad je ušla u "Zadrugu 5". Mnogi su prokomentirali da je pretjerala sa plastičnim operacijama i botoksom.

- Staniju ne zanimaju komentari! Važno joj je da je zadovoljna svojim izgledom, a i da se sviđa muškarcima. Mora da izgleda savršeno kako bi imala što više reklama na Instagramu. Mnogo novca zarađuje i na seksi fotkama koje objavljuje na platformi za odrasle - objašnjava sagovornica, prenosi Pink.rs.

Dakle, Dobrojević je za nos iskeširala 2.000 eura, za usne 800 eura, zube 4.000 eura, mačje oči 1.500 eura, jagodice 650 eura, dok je grudi platila 4.000 eura, a zadnjicu 2.000 eura. Također, nadogradnja kose koštala ju je 3.000 eura, botoks 400 eura, a obrve 350 eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.