SRBIJANSKA PJEVAČICA

Katarina Grujić za "Avaz": Kada dođem u Sarajevo bude pravi dernek

Moja ljubav sa Markom je sada još jača, rekla je Katarina

Katarina Grujić: Stalno dolazim u Bosnu, bila sam nedavno u Sarajevu. Instagram

Piše: A. Zukić

19.6.2022

Pjevačica Katarina Grujić ostvarila se u ulozi majke, a nedavno je stala na ludi kamen. Sada punom parom radi na svojoj karijeri i za publiku sprema nove pjesme.

- Uskoro objavljujem nove pjesme, svaki vikend imam zakazan nastup. Što se tiče karijere sve je odlično, drago mi je što je publika željna mene i moje muzike. Nije me dugo bilo na sceni red je da ispoštujem moje fanove -  rekla je Katarina Grujić za portal "Avaza".

Uskoro dolazi u BiH i kako kaže, njena konekcija sa publikom ovdje je odlična.

- Stalno dolazim u Bosnu, bila sam nedavno u Sarajevu. Svaki put kad dođem tu bude što bi se reklo pravi dernek - dodala je pjevačica.


Nakon poroda i svadbe slegli su joj se utisci i to je za nju jedan od najljepših perioda u životu.

- Sve je to predivno. Trudnoća, bebica, ostvarila sam se u najljepšoj ulozi u životu. Karijera neće ispaštati, sve sam uspjela uskladiti - kazala je Grujić.

Ističe da je njeno vjenčanje bilo kao iz bajke i da je sve bilo kako je zamišljala.

- Nemam nikakvu zamjerku, moji prijatelji i porodica su se divno proveli. Moja ljubav sa Markom je sada još jača - prokomentirala je Katarina i otkrila koja je tajna njenog izgleda:

- Najbitnije da si sretan, nije mi bio cilj da odmah sredim kilažu. Ja sam neko ko uvijek trenira pa mi je to i navika, mogu reći da sam sada mršavija nego što sam bila prije trudnoće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.