SLAVNI PAR

Skandal Šakire i Pikea nasred ulice: Pjevačica je vikala tako glasno da je izgubila glas

Nakon što su se ove i mnoge druge glasine pojavile u javnosti i izredale kao na pokretnoj traci, Pike je odlučio povući potez

Šakira i Pike. Agencije

H. J. I.

20.6.2022

Nakon što su Šakira (Shakira) i Džerard Pike (Gerard Pique) nedavno potvrdili raskid veze, sve više detalja izlazi na vidjelo. 

Razdvajanje njih dvoje pripisano je navodnoj nedavnoj nevjeri Pikea, no čini se da je do prekida došlo prije nekoliko godina. Prema riječima novinarke Silvije Taules, 2017. godine između nogometaša i pjevačice nasred ulice došlo je do verbalnog sukoba, toliko snažnog da je Šakira izgubila glas i morala je otkazati koncert.


Španski mediji pišu sada da je Šakira izgubila glas nakon svađe s Pikeom, nakon što je imao izvanbračnu vezu s pjevačicom iz Španije još 2017. godine.

- Posvađali su se nasred ulice, pred svima. Sumnje u nevjere Pikea ne datiraju od jučer ili od danas - otkrila je španska novinarka Silvia Taules, a citira Marca.

Nakon što su se ove i mnoge druge glasine pojavile u javnosti i izredale kao na pokretnoj traci, Pike je odlučio povući potez.


Igrač je umoran od gaženja njegovog imidža i odlučio je tužiti sve ljude koji su izlazili u javnost i lagali o njemu. Tvrdi da, zapravo, nije bilo trenutka nevjere te da njih dvoje nisu zajedno već više od tri mjeseca jer se jednostavno nisu razumjeli, a fudbalerova ljubav prema kolumbijskoj pjevačici se raspršila.

Džerard Pike je navodno još u martu formalizirao raskid na način da niti jedna strana ne bi pretrpjela oštećenje imidža, no s tim se nije složila Šakira koja je pokušala da popravi vezu. Bezuspješno. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.