NAKON SUĐENJA S DEPOM

Špekulira se da će Amber Herd pisati knjigu kako bi povećala svoj prihod: "Karijera joj je gotova, želi sve reći"

U mjeri u kojoj Herd želi raspravljati o ovom slučaju i svom odnosu s Depom u knjizi koja govori o svemu, ona mora biti izuzetno oprezna kad govori o njemu, rekao je advokat Bikel

Amber Herd izgubila milione dolara. Agencije

N. Aj.

22.6.2022

Amber Herd (Heard) je u pregovorima oko pisanja knjige kako bi povećala svoj prihod nakon što je izgubila milione dolara u tužbi za klevetu protiv bivšeg supruga Džonija Depa (Johnny Depp). Izvor blizak glumici tvrdi da je ona švorc i da nije u poziciji odbiti novac.

- Amber svoju karijeru u Holivudu smatra završenom. Ona je već u pregovorima i uzbuđena je zbog toga. U ovom trenutku nema šta izgubiti i želi sve ispričati - rekao je izvor blizak glumici za OK! Magazine.

Dror Bikel, brakorazvodni advokat i autor knjige "The 1% Divorce, When Titans Clash", rekao je da bi se glumica mogla suočiti s potencijalnim tužbama koje knjiga može izazvati.

- U mjeri u kojoj Herd želi raspravljati o ovom slučaju i svom odnosu s Depom u knjizi koja govori o svemu, ona mora biti izuzetno oprezna kad govori o njemu - rekao je Bikel.

Napominje da će se Depp i njegovi odvjetnici fokusirati na sve što Herd govori.

- Ako pređe granicu, što je moguće, nema sumnje da će biti pogođena još jednom tužbom za klevetu i završiti odmah na sudu - dodao je advokat.

Inače, predstavnici Amber Herd natpise o knjizi nisu ni potvrdili ni demantirali.

Amber je nedavno dala veliki intervju za NBC u kojem je rekla da je povrijeđena količinom mržnje i ljutnje koja je usmjerena prema njoj, ali da nije požalila što je slučaj iznijela na sud unatoč svom gubitku i velikom publicitetu. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.