PJEVAČICA

Ivana Selakov 14 godina živi sa dečkom: Ovo je razlog zašto ne želi da se uda

Iskreno muzika jeste moja najveća životna ljubav osim porodice i uvijek će biti dio mog života, rekla je ona

Ivana Selakov. INSTAGRAM

A. O. / Grand

27.6.2022

Popularna srbijanska pjevačica Ivana Selakov na muzičkoj sceni je već godinama unazad.

Ona je otkrila kako uspjeva uskladiti karijeru, kao i porodični život te da li joj nedostaje da više vremena provodi sa kćerkicom Krunom.

- Iskreno muzika jeste moja najveća životna ljubav osim porodice i uvijek će biti dio mog života, ali kako sam postala majka logično je da mi dijete bude prioritet i da svo moje slobodno vrijeme bude usmjereno na nju, ali uspijevam da uskladim muziku i privatan život - kazala je Ivana Selakov. 


Opušteno izdanje

Kaže da kćerka voli da uzima njene stvari i da se sređuje, iako je Ivana kod kuće u potpuno opuštenom izdanju i nešto sasvim drugačije od onoga što možemo vidjeti na sceni.

- Kruna je stvarno prava djevojčica iako sam ja osoba koja se kod kuće ne šminka, ne nosim štikle, potpuno sam u nekom opuštenom izdanju, ali ona stvarno voli nakit, ima svoj nakit, neku svoju šminku, voli da iskoristi situaciju i da uđe u moje štikle - istakla je pjevačica.


Nema potrebe

Više od decenije uživa u ljubavi sa partnerom Peđom, a ono što se mnogi pitaju je da li će pjevačica konačno napraviti svadbu i udati se za svog izabranika.

- Papira neće biti i što bi sad mijenjali kad smo sve uradili, najbitniju stvar smo uradili, imamo dijete. Nema potrebe niti imam sad neku želju da to organizujem imam sad neke potpuno druge prioritete, dobro nam je, funkcionišemo, obilježili smo 14 godina zajedničkog života, mislim da je to jedan ozbiljan staž sa papirom ili bez, tako da u današnje vrijeme je uspjeh i 14 godina opstati sa zajedno - ispričala je pjevačica za Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.