ĐANLUKA VAKI

Kontroverzni biznismen se odrekao titule ženskaroša zbog 27 godina mlađe Šeron

Ako se po fotografijama veza poznaje, njih dvoje baš uživaju jedno pored drugog

Šeron i Đanluka. Agencije

A. K.

30.6.2022

Gledali smo ga iz godine u godinu kako, reklo bi se, živi na plaži u Majamiju i uživa u društvu raznih dama. Za nekoga je bio hedonista, za nekoga muškarac bez mjere. Komentariše se i dalje njegov stil života, samo što je jedna žena dosta toga promijenila.

Kontroverzni italijanski biznismen Đanluka Vaki ( Gianluca Vacchi, 54) primjećen je danas u Milanu sa 27 godina mlađom partnerkom Šeron Foneskom (Sharon Fonseca). Ako se po fotografijama veza poznaje, njih dvoje baš uživaju jedno pored drugog.

Đanluka je nekoliko godina u vezi sa Šenon, sa kojom je 2020. dobio kćerku Blu Jerusalemu Vaki koja je ubrzo nakon rođenja imala operaciju o čemu je on pisao na Instagramu: 



Đanluka Vaki sa partnerkom Šenon Foneskom u Milanu. Agencije

- Naša kćerka je imala operaciju rascjepa nepca. Bila je ovo veoma izazovna i emotivna sedmica za nas, a možete da zamislite koliko je bila izazovna za našu bebu. To kada vaša beba prolazi kroz nešto tako ozbiljno kao što je operacija, zaista potresa vaš svet roditelja. Naš anđeo zaista ne prestaje da nas zapanjuje. Bila je tako hrabra, mirna i draga kroz sve to, tako sam ponosan što sam njen otac. Sa suzama u očima kažem vam da je moje srce uz sve roditelje koje prolaze kroz zdravstvene probleme sa svojim bebama. Nadam se da ste uvijek bezbijedni. Sada smo kod kuće! Tako smo zahvalni i blagoslovljeni - napisao je.

Ljubav prema Šenon i očinstvo su promijenili Đanluku. Doduše, nije se on u potpunosti odrekao hedonizma samo što sada uživa na drugi način i plovi drugim pravcem.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.