TRAŽI PREVIŠE

Dženifer Lopez odbija da se pojavi u emisiji ako se ne ispune njeni bizarni uslovi

Pop zvijezda u svom podkastu tvrdi da je J.Lo "odbila da nastupi" osim ako njena garderoba nije potpuno preuređena i zahtijevala je da "sve mora biti bijelo" ili ona neće izaći na pozornicu

Dženifer Lopez. Instagram

A. Z.

1.7.2022

Australijska pjevačica, glumica i voditeljica Deni Minog (Dannii Minogue) prisjetila se u najnovijem intervju jednog trenutka iz prošlosti, kada je latino diva Dženifer Lopez (Jennifer) imala posebne zahtjeve za nastup u emisiji "Top of the Pops" još kasnih 90-ih.


Pop zvijezda u svom podkastu tvrdi da je J.Lo "odbila da nastupi" osim ako njena garderoba nije potpuno preuređena i zahtijevala je da "sve mora biti bijelo" ili ona neće izaći na pozornicu.

- Čujete stalno priče o diva trenucima svjetskih zvijezda, ali ja za jednu zapravo mogu i potvrditi. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Dženifer te da je na putu prema tamo, ali je na kraju rekla svoje zahtjeve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla da vidim kako izgleda njena soba za sređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bijela boja. Sve izvođačice koriste tonu šminke za lice i tijelo, kako tačno sjednu s time na bijeli kauč? - otkrila je Minog.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.