TRAŽI PREVIŠE

Dženifer Lopez odbija da se pojavi u emisiji ako se ne ispune njeni bizarni uslovi

Pop zvijezda u svom podkastu tvrdi da je J.Lo "odbila da nastupi" osim ako njena garderoba nije potpuno preuređena i zahtijevala je da "sve mora biti bijelo" ili ona neće izaći na pozornicu

A. Z.

Dženifer Lopez

Foto: Instagram


Australijska pjevačica, glumica i voditeljica Deni Minog (Dannii Minogue) prisjetila se u najnovijem intervju jednog trenutka iz prošlosti, kada je latino diva Dženifer Lopez (Jennifer) imala posebne zahtjeve za nastup u emisiji "Top of the Pops" još kasnih 90-ih.

Pop zvijezda u svom podkastu tvrdi da je J.Lo "odbila da nastupi" osim ako njena garderoba nije potpuno preuređena i zahtijevala je da "sve mora biti bijelo" ili ona neće izaći na pozornicu.

- Čujete stalno priče o diva trenucima svjetskih zvijezda, ali ja za jednu zapravo mogu i potvrditi. I ja sam bila u toj emisiji i rekli su mi da će nastupiti i Dženifer te da je na putu prema tamo, ali je na kraju rekla svoje zahtjeve. Tada sam iskoristila situaciju i otišla da vidim kako izgleda njena soba za sređivanje. Pogledala sam svaki detalj. Jedino što mi nije bilo jasno je zašto bijela boja. Sve izvođačice koriste tonu šminke za lice i tijelo, kako tačno sjednu s time na bijeli kauč? - otkrila je Minog.

NA VRH

Podijeli članak na