AVAZOV PAPARAZZO

Procurio i video druženja: Meliha Imširović i Sadik Hasanović se više ne mogu sakriti

Nakon što su ostavili prostor za sumnje, nakon Melihine izajve da je zaljubljena i Sadikovog pitanja "u koga", te fotografija koje je portal "Avaza" danas objavio, sada se pojavio i video

Sadik Hasanović i Meliha Imširović. Avaz TV

Piše: E. T.

2.7.2022

Meliha Imširović, finalistica Zvezda Granda netom završene sezone i Sadik Hasanović, prošlogodišnji učesnik ovog takmičenja, više se ne mogu sakriti. 

Nakon što su ostavili prostor za sumnje, nakon Melihine izajve da je zaljubljena i Sadikovog pitanja "u koga", te fotografija koje je portal "Avaza" danas objavio, sada se pojavio i video. 


@avaz.tv Meliha Imširović i Sadik Hasanović provode dosta vremena zajedno. Više se i ne kriju 😮 #foru #foryou #fyp #fypviral #melihaimsirovic #sadikhasanovic #ljubav #zivot #veza #sarajevo #bosna #bosna_i_hercegovina #zenica #mostar #travnik #visoko #gorazde #tesanj #srbija #crnagora #hrvatska #zvezdegranda ♬ Oh No - Kreepa

Meliha i Sadik su sjedili u jednom kafiću u bh. gradu i ugodno ćaskali. 

Nakon turbulentnih situacija koje su imali u bliskoj prošlosti, Meliha zbog povezivanja sa mužem učesnice Zvezda Granda iz Tinje, a Sadik u vezi zabrane ulaska u Srbiju, izgleda da su sada utjehu našli jedno u drugom.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.