ŠOKIRALA SE

Marinu Visković na nastupu zatekla nesvakidašnja situacija: Djevojka iz publike je poljubila u usta pa je zaprosila

Naime, jedna djevojka iz publike se popela na binu pa zgrabila i u usta poljubila pjevačicu ostavljajući je time u potpunom šoku

Marina Visković. Instagram

A. Z.

3.7.2022

Pjevačica Marina Visković nastupa punom parom, posebno otkako je počela ljetna sezona, pa tako često ima svirke i na primorju. Ona je tako proteklih dana održala nastup u Budvi, gdje ju je zatekla jedna posve nepredviđena i nesvakidašnja situacija.

Naime, jedna djevojka iz publike se popela na binu pa zgrabila i u usta poljubila pjevačicu ostavljajući je time u potpunom šoku. Osim toga, djevojka je poručila Marini i da bi je "oženila", što je Visković posebno iznenadilo.

 - Ta žena se u toku njenog nastupa popela na binu, vjerovatno poznaje nekog tu iz obezbjeđenja, pa su je pustili da prođe. Mahala je Marini koja joj je prišla, a ova je iskoristila trenutak i poljubila je u usta. Uz to joj je rekla i da je mnogo voli i da bi je "oženila". Marina je bila totalno zatečena, samo se okrenula i nastavila da pjeva, dok je nepoznata djevojka sišla sa bine i više se nije vraćala - rekao je jedan gost kluba, gdje je Marina nastupala, piše Nova.

Ovu priču potvrdila je i Visković, koja kaže da joj se ovako nešto prvi put desilo.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.