VELIKO NEVRIJEME

Novi problemi za Jelenu Karleušu: Do koljena u vodi

Kako se može vidjeti na storyjima koje je objavila na Instagramu, besprijekorno sređenoj Jeleni, morali su priskočiti u pomoć kako bi se izvukla na sigurno

Karleuša se našla u novim problemima. Screenshot

Piše: H. J. I.

6.7.2022

Beograd, glavni grad Srbije, sinoć je zadesilo veliko nevrijeme nakon kojeg je bilo poplavljeno mnogo ulica. Brojni Beograđani su sa svojim automobilima ostali zaglavljeni u vodi.

U problemu se našla i diva Jelena Karleuša koja je "do koljena" završila u vodi. 


Kako se može vidjeti na storyjima koje je objavila na Instagramu, besprijekorno sređenoj Jeleni, morali su priskočiti u pomoć kako bi se izvukla na sigurno.

- Ovo je najgori dan u mom životu - rekla je Karleuša na jednom snimku.

- Ne mogu da upalim džip. Tako da znaš - čuje se kako priča na drugom snimku.

Podsjećamo, jučer je Jelena Karleuša objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od fudbalera Tuška Tošića.

- Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak poslije 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno riješene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i djecu, neću da molim za razumijevanje medija jer je to uzaludno. 

Od javnosti ne očeukujem ni ljudskost ni razumijevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla... pa navalite. Preživjela sam sve pa i ovo ću. Život ide dalje. Kako bih spriječila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, starteljstvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem - napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.