TO NIJE BILA LJUBAV

Udala se pjevačica koja je bila žrtva partnerskog nasilja: Slomio joj nos, a potom je udarao u automobilu

Strah od vezivanja imala je, između ostalog, i zbog nasilja koje je pretrpjela od svog bivšeg partnera Nikole Minića

N. Aj.

12.7.2022

Mia Borisavljević. Instagram

Pjevačica Mia Borisavljević udala se za svog dugogodišnjeg partnera Bojana Grujića sa kojim ima dvije kćerke, Emu i Teu.

Kako je sama priznala, dugo je vjerovala da se nikada neće udati, a onda se sve promijenilo kada je naišao Bojan i kada je shvatila da ostatak života želi da provede sa njim.

Strah od vezivanja imala je, između ostalog, i zbog nasilja koje je pretrpjela od svog bivšeg partnera Nikole Minića.

Naime, on je pjevačici jednom prilikom slomio nos, da bi je kasnije sačekao pred zgradom u kojoj je živjela, upao joj u automobil i iz sve snage je udario u glavu.

- Mia i Nikola su svoju romansu prekinuli prije nekoliko mjeseci, međutim, Minić je očigledno imao neki problem u svojoj glavi, te je pjevačicu, pratio sedmicama unazad. Te večeri primjetila ga je iza sebe tokom cijelog puta kada se vraćala kući i u trenutku kada se parkirala ispred zgrade, on je nasilnički otvorio vrata od njenog automobila. Ušao je unutra i iz sve snage počeo da je udara u glavu. Pjevačica je odmah nakon toga pozvala policiju, a sutradan je otišla na detaljan pregled - rekao je tada izvor za medije, prenosi Nova.rs.


Mia je kasnije otvorila dušu i priznala da je zbog svega imala nesigurnosti i na početku veze sa Bojanom.

- Patila sam na početku veze sa Bojanom. Navikla sam da živim sama i stvorila sam nepovjerenje od muškaraca. Mnogo je trebalo vremena da shvatimo da smo jedno za drugo. Prošli smo golgotu. Poslije prvog poljupca stavila sam zid između nas dvoje. Bukvalno sam mu se izvinjavala što smo se poljubili i rekla sam da se to više neće ponoviti - rekla je ona u jednom intervjuu.

Ipak, naglasila je da joj traume iz prethodne veze nisu ostale.

- Nije mi ostala trauma, jer nisam duže vrijeme trpjela fizičko nasilje. Odmah sam reagirala i prijavila ga policiji. Mada nije se to desilo kao grom iz vedra neba. Prethodile su baš neke ružne situacije - istakla je Mia svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.