NAKON PADA NA BINI

Pjevačica Rada Manojlović na nastup došla u zavojima

Kako navodi, sada se psihički boji svakog pokreta

Z. K.

Rada Manojlović

Foto: Agencije


Nekoliko dana nakon povrede, pjevačica Rada Manojlović nastavila je s nastupima pa je tako došla u kratkoj haljini ali i u zavojima. Na nastupu su joj koljena bila u zavojima.

- Dobro sam, još uvijek je to jako svježe, ali sam bila kod jednog fenomenalnog doktora i psihički me je opustio. Rekao mi je da se ponašam normalno jer nisam ništa slomila, to je ono najvažnije. Bog me čuva, kad već nemam pameti imam sreće. Ono je bio čist beton, a ja glumim kaskadera na bini. Ljudi su sa manjih visina padali i pucale su im čašice i svašta nešto, a ja sam prošla bez ušivanja - rekla je Rada.

Kako navodi, sada se psihički boji svakog pokreta.

- Možda bih i mogla da savijem koljena, ali ja se sada plašim, ali su stvarno oderotine, šteta ovakvih nogu – kazala je.

Na pitanje da li je planirala da otkaže nastupe zbog povreda, kaže da je mislila i o tome, ali da je ipak odlučila da nastavi sa poslom.

- Ne spavam tri noći, pod stresom sam. Navikla sam da igram i znate kako izgledaju moji nastupi i nemam pojma kako ću dalje da nastupam. Ne znam kako to da izvedem, da li ću od adrenalina ponovo da skočim i da se ponovo povrijedim. Inače mrzim bol, prag tolerancije mi je nula. Nisam smotana i nisam se nikad udarila, ovo je prvi put - rekla je Rada.

Podsjetimo Manojlović je pala na bini tokom nastupu i povrijedila obje noge, tačnije koljena, zbog čega je morala da reagira i Hitna pomoć

Više o temi Rada Manojlović

NA VRH

Podijeli članak na