IZA KULISA

Otkrivaju se detalji Bajaginog razvoda: Od 2019. nije živio sa suprugom

Muzičar o razvodu nije pričao ni prijateljima

Bajaga s bivšom suprugom Emilijom. Arhiva

L. S. R.

19.7.2022

Prije dva dana javnost je saznala da se Bajaga razveo se od supruge Emilije.

- Ne znam tačan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. nisu živjeli zajedno. Vjerovatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podnijeli zahtjev za sporazumni razvod, ali kako se to nije desilo, odlučili su da brak i formalno okončaju. To se se desilo u maju 2021. godine, kada je bilo posljednje ročište na sudu i tad je razveden njihov brak - navodi sagovornik blizak muzičaru, a prenosi Kurir.rs.

Muzičar nije želio da se ova vijest proširi u medijima i na sve načine je htio da sakrije da se razveo od žene, tvrdi ovaj izvor.


Bajaga. Arhiva

- On ne voli da se njegovo ime provlači po novinama u drugom kontekstu osim kad je muzika u pitanju. O razvodu, znam pouzdano, ni svojim prijateljima nije pričao detalje. Nekolicina njih zna za to, ali ga ništa ne pitaju. Bajaga održava redovan kontakt s djecom, postao je deda, jer je njegov sin dobio dijete, po tom pitanju sve funkcioniše u najboljem redu. Koliko znam, i njegova bivša žena također sa djecom ima redovan kontakt i viđaju se, ali ne znam u kakvom je odnosu sa Bajagom nakon razvoda - rekao je izvor za "Kurir".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.