"UČINIO JE TO NAMJERNO"

Glumica Miriam Margolijes se prisjetila incidenta na setu sa Švarcenegerom: Pun je sebe

Bio je zapravo prilično grub. Prdnuo mi je u lice. I ja prdnem, naravno da prdim, ali ne prdim ljudima u lice, prisjetila se Margolijes

Miriam Margolijes i Arnold Švarceneger. Agencije

H. J. I.

19.7.2022

Poznata glumica britansko-australskog porijekla Miriam Margolijes (Margolyes) izjavila je da nikad neće zaboraviti neugodan incident koji joj je priuštio Arnold Švarceneger (Schwarzenegger) devedesetih godina.

Naime, glumica koja je najpoznatija po ulozi profesorice Pomone Sprout u filmovima o Heriju Poteru nedavno je gostovala u podkastu "I’ve Got News For You", kada je ispričala anegdotu sa snimanja.

- Švarceneger je previše pun sebe. Bio je zapravo prilično grub. Prdnuo mi je u lice. I ja prdnem, naravno da prdim, ali ne prdim ljudima u lice. Učinio je to namjerno, ravno u moje lice - prisjetila se Margolijes.

Voditelj je upitao kako je došlo do incidenta, a Margolijes je objasnila.

- Glumila sam Sotoninu sestru i njegov lik me ubijao, tako da me držao u položaju iz kojeg nisam mogla pobjeći, ležeći na podu. I dok smo bili u tom položaju, on je prdnuo. To čak nije bilo na filmu, bilo je u jednoj od pauza, ali nisam mu to oprostila - objasnila je.

Margolijes je glumila uz Švarcenegera u hororu iz 1999. godine po imenu "End of Days", u kojem njujorški detektiv (Švarceneger) mora zaštititi mladu ženu koja je odabrana da sa Sotonom začne Antikrista.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.