ISPRED POZORIŠTA MLADIH

Lamoglia će večeras prošetati crvenim tepihom, a potom razgovarati sa publikom

Elite je serija koja je doživjela petu sezonu, a Andre je zvijezda posljednje sezone koju prate desetine miliona gledalaca, kazao je Musić

Andre Lamoglia. A. OVČINA

A. O.

21.7.2022

Zvijezda planetarno popularne NETFLIX-ove serije “Elite” Andre Lamoglia koji je sinoć doputovao u Sarajevo prošetat će večeras od 19:30 crvenim tepihom ispred Pozorišta mladih.

Nakon toga će od 20 sati razgovarati sa publikom u okviru novog programa Omladinskog Film Festivala Sarajevo - OFF Talks.

Lamoglia je ranije tokom dana prošetao ulicama Sarajeva, te posjetio brojne kulturne znamenitosti.

- Drago mi je što sam u Sarajevu. Radujem se ovoj posjeti - rekao je Lamoglia.


Direktor Festivala Kenan Musić rekao je da je ponosan na činjenicu da će u Sarajevu pet dana boraviti zvijezda serije „Elite“ koja bilježi fantastičnu gledanost.

- Elite je serija koja je doživjela petu sezonu, a Andre je zvijezda posljednje sezone koju prate desetine miliona gledalaca širom svijeta. Sama činjenica da protagonista tako uspješne serije dolazi u Sarajevo govori o tome kako smo uspjeli OMLADINSKI FILM FESTIVAL SARAJEVO podići na jedan viši nivo. Ponosni smo, ali ujendo ovo je izazov da naredno izdanje Festivala bude još bolje - rekao je Musić.

Lamogliji će u subotu biti uručena i Nagrada na najboljeg mladog glumca.

Ovogodišnje izdanje festivala okupiće oko 10.000 gledalaca iz BiH, regije i Evrope, biće prikazano više od 40 filmova na tri festivalske lokacije.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.