PODNOSI ŽALBU NA PRESUDU

Džoniju Depu se ne sviđa Amberino ponašanje: Zakomplicirat će joj put do dva miliona dolara

Međutim, ako Herd nastavi s ulaganjem žalbe na čitavu presudu, naš klijent će podnijeti svoju sa namjerom da sud razmotri kompletne spise i doslovno sva relevantna pravna pitanja, naglasili su iz pravnog tima Džonija Depa

Nastavlja se borba bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd. Agencije

N. Aj.

23.7.2022

Suđenje između bivših supružnika Džonija Depa (Johnny Deep) i Amber Herd (Heard) bilo je jedno od najpraćenijih ikada. Naposlijetku, Herd je optužena za klevetu, za šta će bivšem suprugu platiti novčanu nadoknadu.

Osim toga, sud je prihvatio jednu kontratužbu Amber, zbog koje Džoni Dep treba da isplati glumici dva miliona dolara.

Međutim, ovom presudom spor između bivših supružnika nije završen, te je Amber podnijela žalbu na odluku suda u kojoj traži da se presuda poništi. Ipak, njena žalba je odbijena jer nije potkrijepljena legitimnim razlozima.

Amber je, nakon ove odluke suda, nezadovoljna rezultatima, pa uporno pokušava da nastavi sudski proces sa slavnim glumcem, kako prenose strani mediji.

Njeni postupci naveli su zvijezdu "Pirata sa Kariba" da odgovori na pokušaje poništenja presude, pa je riješio da i on podnese žalbu, kojom bi joj zakomplicirao put do novca koji treba da dobije, nakon što je jedna njena kontratužba prihvaćena. Iako je glumac zadovoljan presudom, postupci Amber Herd, koje smatra neadekvatnim, bili su razlog njegove reakcije.

Kako navodi "E!News", Dep je predao sudu sve što je potrebno od dokumenata, kako bi se poništila presuda po kojoj treba da isplati Amber dva miliona dolara.

- Za gospodina Depa, rezultati su i više nego dobri i odluka porote svakako govori sama za sebe. On smatra da je sada vrijeme da obje strane nastave dalje i prebole sve što se dogodilo - rekli su iz tima glumca za spomenuti medij.

Objasnili su da je ponašanje Amber izazvalo najveći problem.

- Međutim, ako Herd nastavi s ulaganjem žalbe na čitavu presudu, naš klijent će podnijeti svoju sa namjerom da sud razmotri kompletne spise i doslovno sva relevantna pravna pitanja - naglasili su iz pravnog tima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.