SMRT GLUMCA POGODILA SVE

Emotivni oproštaj Mirjane Karanović od Branka Cvejića: Moj i naš Cveja...

Ti si dio mog života zauvijek. Mnogo te volim, Cveki, napisala je Mirjana Karanović na Instagramu

Mirjana Karanović se oprostila od Branka Cvejića. Vesna Lalić/Zoran Lončarević/Nova.rs

Piše: N. Aj.

27.7.2022

Smrt legendarnog glumca Branka Cvejića, koji je preminuo u 75. godini, potresla je domaću javnost, a posebno njegove kolege i prijatelje.

Glumci se opraštaju od cijenjenog kolege i prijatelja, a među njima je i Mirjana Karanović, koja mu je na Instagramu posvetila emotivnu objavu.

- Moj prijatelj, partner na sceni, moj i naš Cveja! Uvijek si bio tu za mene. Ti si dio mog života zauvijek. Mnogo te volim, Cveki - napisala je Mirjana Karanović na Instagramu.


Branku Cvejiću je pozlilo početkom jula tokom probe u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Cvejić se nalazio u Kliničkom centru Srbije nakon komplikacija sa debelim crijevom i vodom u plućima. Cvejić je još od ranije imao problem sa plućima, odnosno sa srcem. Inače, glumac je prije četiri godine imao operaciju na srcu. Doktori su mu tada uradili operaciju na srcu, te mu ugradili i bajpas.

Glumac Branko Cvejić (75) najpoznatiji je po ulozi Baneta Bumbara u seriji "Grlom u jagode", dok ga se mnogi sjećaju i po ulogama u ostvarenjima "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu", "Biće bolje" i drugim.

On je diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu 1969. godine i od tada je stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Osim što je igrao bio je i upravnik Jugoslovenskog dramskog pozorišta u periodu od 2002 do 2011. godine. Kao gost je igrao u Pozorištu Atelje 212 i Zvezdara teatru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.