DVOUMILA SE

Milica Pavlović potpuno gola na fotografiji: "Hoću li je objaviti? Jel previše?"

"Golotinja ne bi trebala da bude tvoj đir", bio je jedan od komentara

Piše: A. Ovčina

27.7.2022

Milica Pavlović. INSTAGRAM

Srbijanska pjevačica Milica Pavlović gotovo svakodnevno objavljuje fotografije na Instagramu, a ovaj put objavila je fotografiju bez odjeće što je šokiralo i zaintrigiralo mnoge njene pratioce.

Grudi je prekrila rukama.

Ova slika je stajala u fioci… Hoću - neću …Danas - sutra … ? Jel previše? Sjedim sada, spremam se za sljedeći koncert, čitam da album već ima 65 miliona pregleda poslije malo jače od tri mjeseca kako je izašao i kažem sebi čekajte da je pogledam opet. I da sjećam se, premorena, mjeseci pripreme albuma, uključena u svaki djelić pripreme i realizacije, posljednjeg dana sam i šarafe kupovala neke (da, da, dobro ste pročitali). Mijenjam kostim u toku snimanja vizuelnih performansa za novi album i Mina kaže “Stani tu!” I evo je. Savršena, iskrena, ratnička slika. Suze, krv i znoj. Volim vas dominatori. Onako do kostiju. Volim vas što dominiramo. Volim vas što ste borbeni kao ja. Volim vas što dokazujemo da nam niko ne može ništa. I volim vas što ste moji svih ovih godina. Posesivno samo moji. A ja samo vaša. Tada, sada i zauvijek. A tek šta vas čeka - poručila je Milica ispod objave.

Na fotografiji je dobila više od 21 hiljadu lajkova.

"Odlična", "Lavice", "Vatra", "Lijepa", redao se niz komentara.

Međutim, bilo je i onih koji nisu baš pohvalili ovaj njen potez.

"Ti nemaš potrebe za ovim, lijepa, mlada, prezgodna i znaš da pjevaš. Golotinja ne bi trebala da bude tvoj đir", bio je jedan od komentara.

"Hah gle muzika ti je top. Mislim da si kao izvođačica hajmo kazati već dosta toga "pokazala" tako da ti ovo i nije potrebno, uzevši u obzir da te i djeca prate ne znam. To much (previše) kako bi se reklo, po svemu sudeći i prijašnjim objavama, činiš se kao normalna djevojka tako da ti ovo po meni nije potrebno. Kako hoćeš - usčijedip je još jedan komentar osude. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.