OSTALI PRIJATELJI

Pjevačica o bivšem suprugu: Ne znam ni zašto smo se razvodili

Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno, ispričala je Dara Bubamara

N. Aj.

1.8.2022

Dara Bubamara. Instagram

Dara Bubamara za srbijanske medije govorila je o roditeljstvu, ali i odnosu sa bivšim suprugom Milanom Kesićem.

Pjevačica je istaknula da su ona i Kesić poslije razvoda ostali u odličnim odnosima te da sve probleme prevazilaze zajedno.

- Milan i ja jako lijepo funkcionišemo, 99 posto brakova ne živi dobro kao nas dvoje iako nismo u braku. On mi je najveći prijatelj, i ja njemu. Ne znam ni zašto smo se razvodili kad tako lijepo živimo. Njegovi roditelji su me obožavali, kao što su i moji njega. Prošle godine imali smo tragedije. Preminuo je moj otac, a Milanu i otac i majka. Ipak, u tom bolu smo bili zajedno. I živimo za našu porodicu, ona nam je sve. Planove pravim po njima - ispričala je Dara za "Kurir".

Za sina je rekla da je izrastao u lijepog, dobrog i vaspitanog dječaka.

- Koji nije bahat, već je skroman. Nema na koga ni da bude iskvaren. Dobar je đak, ide na treninge... Kažem često da više trenira nego Ronaldo u njegovo vrijeme. Ide na vaterpolo, atletiku, sportskog je duha. Često mi govori: "Mama, hoću da uspijem zbog tebe i tate!" Želi da postane slavan fudbaler - kazala je Dara Bubamara.

Dodala je da ga vaspitana onako kako su nju njeni roditelji.

- Bila sam tatina princeza, nikada nije glas podigao na mene. A i ja sam takav tip - ako si sa mnom lijepo, ja sam ti još bolja. Ako hoćeš na silu, dobiješ kontru. Takav je i Kosta. Njemu sam kao drugarica, puno pričamo, dosta je zreo. Milan je malo strožiji, ali mi se to sviđa, neka neko bude autoritet - rekla je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.