BROJI SE SITNO

Goga Sekulić 12. avgusta stiže u Sarajevo na "Born In Ghetto": Ne jurim novu ljubav, možda još imam emocije prema mužu

Jala Brat i Buba Corelli su prva liga, rekla je pjevačica

Piše: N. Ajnadžić

3.8.2022

Sekulić: Nije lako, ali cijeli život je borba. Instagram

Počelo je odbrojavanje do velikog muzičkog spektakla „Born In Ghetto“, koji će u bh. prijestonici okupiti najpopularnije izvođače pop, trap i hip-hop muzike.


Novi list

Sarajevo će 12. avgusta biti centar regiona, a Zetrom će se oriti neki od najvećih hitova današnjice, koje će izvoditi prvenstveno domaćini ovog festivala Jala Brat i Buba Corelli, pravih imena Jasmin Fazlić i Amar Hodžić, te RAF Camora, Inas, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, Slobodan Veljković Coby, Elena Kitić...

Među izvođačima je i Goga Sekulić, pjevačica s decenijskom karijerom, koja je nedavno okrenula novi list u životu nakon što se razvela od Uroša Domanovića, s kojim je dobila sina Vasilija Andreja.

O svemu tome Sekulić je govorila za “Dnevni avaz”.

- Baš se radujem što ću biti na tako velikom događaju u Sarajevu i s najjačom ekipom - rekla je Sekulić na početku razgovora.


Sekulić s Jalom Bratom i Bubom Corellijem. Instagram

Kazala je da je sa svim kolegama, uključujući i one koji nastupaju na „Born In Ghetto“, u dobrim odnosima.

- Ja sam opuštena i druželjubiva. To svi znaju - kazala je pjevačica.

O Jali Bratu i Bubi Corelliju, uvjerljivo najpopularnijem dvojcu na ovim prostorima, Sekulić ima samo riječi hvale.

- Upoznali smo se spontano prije nekoliko godina putem zajedničkih prijatelja. Tako smo i ostvarili saradnju. Uradili su mi dvije pjesme i baš sam zadovoljna. Momci su prva liga - istaknula je Sekulić.

Na naše pitanje kako se osjeća sada kada sama korača kroz život te je li teško u današnje vrijeme donijeti odluku o razvodu, Sekulić je odgovorila:

- Šta ću! Nekada život nametne da se donesu iznenadne odluke. Nije lako, ali cijeli život je borba. Posebno kada sam postala majka.

Zrela sam

Nova ljubav joj se, kako kaže, nije desila.

- Nije mi se desila ljubav niti je jurim. Zrela sam i ne upuštam se u bilo kakve priče. Dijete i karijera su mi prioritet. Mislim da nisam spremna za nešto novo ili možda imam još emocije prema mužu. Eto, malo da zagolicamo maštu javnosti - kazala nam je Sekulić.

Pjevačica plijeni pažnju gdje god da se pojavi, a kaže da su za to „krive“ spontanost, energija i harizma.

- Prosto, ljudi me vole baš ovakvu kakva sam - istaknula je Sekulić.


Sekulić na prvom izdanju festivala „Born In Ghetto“ u Skenderiji. Avaz

Skenderija bila mala

Sekulić je bila učesnica i prvog izdanja „Born In Ghetto“ festivala, koji je održan 2019. godine. Zbog pandemije koronavirusa napravljena je pauza od dvije godine. Festival je 2019. održan u Skenderiji, koja je bila mala za sve one koji su željeli slušati i vidjeti brojne izvođače.

Oficijelni plakat muzičkog spektakla „Born In Ghetto“. Promo

Sve je spremno

Prema riječima organizatora, sve je spremno za neviđeni muzički spektakl, a u pretprodaji je ostalo vrlo malo ulaznica.

Uz vokale, bitove i kompletnu muzičku produkciju, pojavu zvijezda na stejdžu upotpunit će sama bina, koja će, prema našim informacijama, biti nešto što će oduševiti posjetioce. Uz vizuelno-scenske efekte, bit će postavljeni i veliki LED ekrani, a publika će moći uživati i u plesnim koreografijama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.