PROCURIO SNIMAK

Bocelli i njegova 25 godina mlađa supruga uhvaćeni su u nezgodnom trenutku na jahti

Mislili da imaju potpunu privatnost

Andrea Bocelli. Agencije

24sata.hr

9.8.2022

Slavni tenor uživa na odmoru sa suprugom gdje su mislili da imaju potpunu privatnost, ali su ih fotografi snimili u nezgodnim situacijama kad su oboje pokazali više nego što su planirali.

Talijanski tenor Andrea Bocelli (63) na ljetovanju je sa suprugom Veronicom Berti (38), a dok su se penjali na jahtu ona mu je slučajno povukla kupaće gaće i otkrila previše.

Par se kupao u moru, a zatim su se oboje penjali po ljestvama na svoju jahtu. U jednom trenutku Veronica je uhvatila za njegove kupaće i povukla pa su svi vidjeli Bocellijevu golu stražnjicu.


Andrea i Veronica Bocelli. Agencije


Bocelli je kasnije shvatio što se dogodilo te se smijao svemu dok su se on i supruga tuširali na palubi.

Nakon toga se Veronica malo previše opustila pa je počela pred suprugom skidati gornji dio bikinija i otkrila grudi, a trenutak su ulovili fotografi. On je opušteno sjedio na jahti.


Andrea i Veronica Bocelli. Agencije

Podsjećamo, Andrea i Veronica Bocelli su u skladnom braku već 12 godina i imaju zajedno kćer Virginiju. Uprkos velikoj razlici u godinama, Veronica je Andrein životni partner, ali i operni partner te menadžer.

Tokom godina, Veronica je postala druga majka Andreinoj djeci Amosu i Matteu koje naziva 'svojim sinovima', a par je 2012. godine dobio i kćer Virginiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.