NOĆ ZA PAMĆENJE

Zenica summer fest: Hiljade posjetilaca uživalo u koncertu Tropico benda

Ovdje se uvijek super osjećamo, grad je prelijep, kazao je Sale

Piše: A. O.

10.8.2022

Sa održanog koncerta. AVAZ

Spektakularni koncert popularnog Tropico benda oduševio je sinoć hiljade posjetilaca “Zenica summer festa”, a energična ekipa potrudila se da prisutnima priredi noć za pamćenje.

Ponovo je festivalski trg bio prepun posjetilaca koji su uživali u hitovima benda i nesvakidašnjem nastupu vokala Aleksandra Cvetkovića, koji nije krio oduševljenje ogromnom posjetom na koncertu.

- Evo nas za kratko vrijeme po drugi put u Zenici i drago nam je zbog toga, znači da nas Zenica voli, ali volimo i mi nju. Ovdje se uvijek super osjećamo, grad je prelijep i vjerujem da su posjetioci uživjeli u svirci koju smo im priredili večeras - kazao je nakon nastupa popularni Sale, koji je istakao da je zadovoljan i reakcijom publike na njihovu novu pjesmu “Veto”.


Nastup Tropico banda organizatori su svrstali u jedan od najboljih na ZSF-u, a oduševljenje prisutnih na Trgu izazvao je i nastup grupe “Romantic” koji su odlično zagrijali publiku za nastup kolega iz Tropica.

Festival ZSF se nastavlja i danas, a trinaesti dan na programu je Adi Šoše sa AL music bendom.

Podsjetimo, Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.