12. AVGUSTA U ZETRI

"Avaz" vas vodi na muzički spektakl "Born In Ghetto": Još 100 ulaznica za najsretnije

Sve što je potrebno jeste da zapratite Instagram stranicu "Dnevnog avaza" te ćemo putem slučajnog odabira obradovati najsretnije

Još 100 čitalaca može dobiti ulaznice. Avaz

Piše: N. Aj.

11.8.2022

Ogroman interes vlada za muzički spektakl "Born In Ghetto", a ostalo je malo vremena da nabave ulaznice oni koji žele da gledaju i slušaju trenutno najveće zvijezde u našoj zemlji, regionu i Evropi.

"Dnevni avaz" je jučer obradovao svoje čitaoce viješću da nagađujemo ulaznicama za ovaj jedinstveni audio-vizuelni događaj u Zetri 12. avgusta. Iako su prvobitno 24 čitaoca mogla dobiti po dvije ulaznice, zbog velikog interesa čak 50 osoba će moći osvojiti po dvije karte.

Sve što je potrebno jeste da zapratite Instagram stranicu "Dnevnog avaza" te ćemo putem slučajnog odabira obradovati najsretnije.

Preuzimanje ulaznica će biti u petak, 12. avgusta, na recepciji "Avaz Twist Towera" u 10 sati.

Domaćini festivala, najpopularniji dvojac Jala Brat i Buba Corelli, ugostit će najtraženije i najslušanije izvođače domaće i regionalne muzičke scene kao što su Raf Camora, Coby, Inas, Devito, Elena Kitić, Antoniette, Goga Sekulić, Pirelli, Klijent, kao i druge specijalne goste iznenađenja.

Sretno!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.