PROSLAVE

Nikolina Kovač zapalila atmosferu na "Azra Premium Eventu"

Pozdravnu numeru izvele su pijanistica Dženana Šehanović-Sarajlić i sopranistica Dženana Huseinagić

Azra

U "Avaz Twist Toweru" održava se gala događaj pod nazivom "Azra premium event i magazin" koji je počeo u 20 sati, povod je povratak specijalnog izdanja "Azra premium magazina".

Cilj prvog ovogodišnjeg specijalnog izdanja magazina "Azra" kao i eventa održanog 13. avgusta jeste da prezentira priču o damama, ženama koje su nas nadahnule, inspirirale i svojim radom i djelovanjem ostavile doprinos na bh. sceni.

Zvanicama su se obratili direktor "Avaz roto pressa" Jasmin Topalović, glavna i odgovorna urednica "Azre" Lejla Bejdić-Rizvanović i direktor marketinga Enis Hadžimujić.

- Prva izdanja "Azre" izašla su davne 1996. godine i od tada pa sve do danas smo najtiražniji magazin za ženu i porodicu. Ovom prilikom čestitam redakciji magazina Azra veliki jubilej i vjerujem da će u budućnosti ostati lider na tržištu. Danas je izašlo specijalni izdanje na 116 strana zbog čega smo i priredili naše druženje. 

Ovim putem se zahvaljujem našim sponzorima koji su učestovali u ovom projektu. Azra promoviše uspješne dame iz regiona, a večeras će najuspješnije biti nagrađene specijalnim izdanjem „Azrina kraljica“ - rekao je direktor društva "Avaz roto press" Jasmin Topalović.

  • Bejdić-Rizvanović: Čast mi je predstaviti ovo premium izdanje na 116 strana, u kojem ćete naći izuzetne priče naših divnih dama

    Bejdić-Rizvanović: Čast mi je predstaviti ovo premium izdanje na 116 strana, u kojem ćete naći izuzetne priče naših divnih dama

    Foto: Avaz


Glavna i odgovorna urednica "Azre" Lejla Bejdić-Rizvanović istakla je kako joj je čast i zadovoljstvo što je vidjela zvanica u ovolikom broju.

- Prije svega, ja ću predstaviti premium izdanje „Azra“ magazina koje nakon pauze od 5 godina vraća se na velika vrata. Planovi naše kompanije na godišnjem nivou bit će summer i winter edition izdanja koja će uvijek pratiti ovakva druženja. Čast mi je predstaviti ovo premium izdanje na 116 strana, u kojem ćete naći izuzetne priče naših divnih dama - rekla je Bejdić-Rizvanović.

Zvanicama se obratio i direktor marketinga Enis Hadžimujić.

- Nismo očekivali ovako veliki broj naših prijatelja i partnera. Hvala gradonačelnici i ambasadorima, kao i sponzorima koji su uveličali ovaj naš događaj. Spremamo još dosta noviteta i vidimo se nekom drugom prilikom - izjavio je Hadžimujić.

Pozdravnu numeru izvele su pijanistica Dženana Šehanović-Sarajlić i sopranistica Dženana Huseinagić.

Za ovu priliku pripremljene su i brojne nagrade, a glavna je put za jednu osobu u Istanbul.

Više o temi Azra premium party

GALA ZABAVA
Zvanice stižu na "Azra Premium Event"
NA VRH

Podijeli članak na