UOČI DOLASKA U BIH

Dženan Lončarević za "Avaz": Plašim se onoga što nam veliki "iza brda" smišljaju

U oktobru ili novembru nastupit ću u sarajevskom „Coloseumu“. Imam svašta nešto novo u planu. Ko je shvatio pjesmu „Ako sutra me nema“, taj će je i voljeti

Lončarević: Možda izdam i album. Agencije

Piše: Z. Karić

5.9.2022

Pjevač Dženan Lončarević uskoro dolazi u Sarajevo, što je potvrdio za „Avaz“.


Vesela družina

- Ne znam tačan datum, ali to će biti u oktobru ili novembru. Svirka će biti u klubu „Coloseum“ - kazao nam je Lončarević.

On je nedavno objavio pjesmu „Ako sutra me nema“, kao i spot, te je, govoreći o tome, kazao kako misli da su svi oni koji su shvatili o čemu on pjeva zavoljeli tu pjesmu.

- Generalno, pjesma ima pozitivnu priču, nikako negativnu. U pjesmi se slave život, ljubav… Napravili smo veselu družinu u spotu, gdje mi sjedimo i pjevamo, tako da je spot veoma zanimljiv - istakao je Lončarević.

Osim nastupa, pjevač ima u planu dosta novih projekata, pjesama…

- Imam svašta nešto novo u planu. Možda izdam i album, nisam siguran, ali vrlo je moguće. Nova pjesma bi, nadam se iskreno, trebala biti vrlo brzo izbačena. Ima ih dosta pripremljenih i završenih, samo da odlučim koju ću izbaciti - naveo je Lončarević.


Nije dobro

Dotakli smo se i korone, na šta je popularni pjevač kazao kako se plaši „svega onoga što nam neki veliki ’iza brda’ smišljaju“ te ističe kako je to ono na šta mi ne možemo utjecati.

- Kao i svi ostali, naravno da se plašim, ali moramo malo vedrije gledati na sve te teme, gledati da nam život ne prolazi u strahu, to nije nikako dobro. Trebamo vedrije živjeti i bit će sve uredu - istakao je Lončarević.

Volite se, ljudi

- Ja vas volim puno. Jedva čekam druženje sa Sarajlijama. Moja poruka svim građanima Bosne i Hercegovine je da se vole, da se čuvaju, budu zdravi i da slušaju dobru muziku - zaključio je Lončarević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.