NOVI SPOT

Elektra Elite i Mina Vrbaški duetom "Mama" pokorile Balkan

Publika širom Balkana očigledno nije mogla da dočeka da čuje i vidi ovaj spoj

Mina Vrbaški i Elektra Elite. Dejan Miličević

Piše: G. Š.

10.9.2022

Elektra Elite duetom "Mama" nalazi se u trendingu na YouTubeu, nakon što su za tri dana skupili 500.000 pregleda. Da će pjesma biti hit nagovijestio je i teaser, koji je za kratko vrijeme imao više od 100.000 pregleda.

Publika širom Balkana očigledno nije mogla da dočeka da čuje i vidi ovaj spoj.

Ne postoji nemoguće

U spotu za pjesmu "Mama" glavne uloge tumače Filip Car i Nikola Đorđević.

- Ovu kombinaciju niko nije mogao ni da zamisli, ali Elektra što zamisli, to i ostvari. To sam potvrdila mnogo puta. Za mene jednostavno ne postoji nešto nemoguće. Svakom novom pjesmom i projektom pomjeram granice. O pjesmi "Mama" svi pričaju. Zaista sam prezadovoljna urađenim. Što bi se reklo "Koliko para, toliko i muzike". Ja ne govorim o ciframa, ali moramo priznati da je ovo nešto što kod nas još nije viđeno. Kad sam razmišljala o cijeloj ovoj priči, odmah mi je Mina pala na pamet i poslije prvog razgovora poklopile su nam se kockice. O Nikoli Đorđeviću nema govora, mi sarađujemo već dugo i on će zauvijek biti u mom timu. Cara nisam poznavala, ali i on se vrlo brzo uklopio u naš sistem. Rušimo trendinge, gorimo po društvenim mrežama, a pjesma izaziva burne reakcije - rekla je Elektra Elite za čije fotografije je bio zadužen Dejan Milićević.


Jedinstvena i kontroverzna

Transrodna pjevačica Elektra Elite po svemu je jedinstvena i kontroverzna pojava na muzičkoj sceni.

Elektra je brzo postala hit prije svega pojavom, stavovima, a za medije je otvoreno govorila i o prostituciji kojom se bavi u Švicarskoj, gdje i živi.

Detalj sa snimanja spota. Dejan Miličević

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.