GALA VEČERA U DUBROVNIKU

Nakon polufinalnog ocjenjivanja za 50. Emi: Emir Hadžihafizbegović i Danis Tanović na crvenom tepihu

Tanović je član žirija

Danis Tanović s Aleksandrom Subotić i Viktoryjom Boklag. Nova BH

L. S. R.

15.9.2022

Nakon polufinalnog ocjenjivanja u kategoriji Telenovala za 50. Međunarodnu nagradu Emi uslijedila je i gala večera na kojoj su se okupili osim stručnog žirija i brojni profesionalci iz svijeta televizije, produkcije i kreativne industrije.

Članovi žirija te predstavnici i gosti United Medije, domaćina ovog prestižnog događaja u Dubrovniku prošetali su se crvenim tepihom i uživali u glamuroznom ozračju kluba Lazareti.

Članovi žirija Danis Tanović, Darko Drinovac, Stanko Herceg, Branko Ivanda, Zrinka Jankov, Nataša Buljan, Danijel Pek, Vyara Ankova, Danica Pajović, Ivan Živković i Nevio Marasović, nakon učestvovanja u ovom važnom polufinalnom procesu koji će koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, imali su priliku opustiti se i zabaviti zajedno s ostalim zvanicima.


MIa Kovačić i Emir Hadžihafizbegović. Nova BH

- Sve izgleda lijepo, ja zapravo dolazim na ovakve evente da upoznam nove ljude, posebno one čije radove i filmove znam, tako da sam imao priliku ovdje da ih sretnem i da se družimo. To je najljepši dio žiriranja. Ja više volim da žiriram, nego da predstavljam filmove na festivalima, jer kad dođete na festival, uglavnom vrijeme provodite dajući intervjue i razgovarajući sa novinarima, nemate često priliku da sretnete ljude iz ovog posla rekao je Tanović.

Bh. glumac Emir Hadžihafizbegović nije krio zadovoljstvo dolaskom na ovaj glamurozni događaj.

 Na crveni tepih stali su između ostalih i Srđan Dragojević, Davor Tomić, Goran Šušljik te poznati bugarski glumci Alexander Sano i Yana Marinova.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.