SLOBA RADANOVIĆ

Pjevač iza sebe ostavio i Kiju i Lunu: Samo mi porodicu ne dirajte

Sloba Radanović u posljednjih nekoliko mjeseci po drugi put je gostovao u popularnom klubu “Play“ u Njemačkoj

Express

Sloba Radanović

Foto: EXPRESS


Sloba Radanović u posljednjih nekoliko mjeseci po drugi put je gostovao u popularnom klubu “Play“ u njemačkom gradu Ofenbahu. Kao po nekom nepisanom pravilu klub je bio prepun Slobinih fanova, koji su sa nestrpljenjem čekali njegov nastup. 

Da li je u svemu tome, u toj tvojoj životnoj promjeni mnogo uticala i ženidba sa Jelenom, sa kojom imaš jedan miran i porodičan život?

-Jeste, kako da nije. Ja sam ustvari cijeli život bio jedan miran i povučen tip, ali me zadesilo ono što me zadesilo. Ja sam pokušao ili pokušavao kada se sve to završilo da se na miran način izvučem iz svega toga, ali na kraju sam, hvala Bogu, i uspio u tome. Bilo je to za mene jedno veliko iskustvo, jedan dio mog života, a od kojeg ja ne bježim i ne želim da pobjegnem. Sada sam prešao preko svega toga, oslobodio sam se tih nekih duhova prošlosti i danas samo putujem i pjevam, i mislim da je to poenta svega toga.

Na OVOM LINKU pročitajte kako se izvukao iz priče sa bivšom ženom Kijom Kockar i djevojkom Lunom Đogani, koje su mu, neosporno, pomogle da postane popularan.

Više o temi Sloba Radanović

NA VRH

Podijeli članak na