BILA JOJ KAO KĆERKA

Paris Hilton izgubila voljenog psa: Angažirala detektiva, vidovnjaka, nudi nagradu

Čivava je vjerojatno pobjegla kad je jedan od radnika koji je obavljao poslove seljenja ostavio otvorena vrata

Paris Hilton. Agencije

L. S. R.

20.9.2022

Paris Hilton (40) izgubila je svojeg voljenog psića Diamond Baby i sada nudi veliku nagradu onome ko ju uspije vratiti.

Paris je na Instagramu podijelila vijesti o gubitku i napisala da je čivava vjerojatno pobjegla kad je jedan od radnika koji je obavljao poslove seljenja ostavio otvorena vrata.

- Ovo mi je tako nevjerojatno teško objaviti jer sam ostao bez riječi. Diamond Baby nigdje nema još od prošle srijede.  Moja porodica i prijatelji pomagali su mi pretražiti cijelo susjedstvo i išli smo od vrata do vrata, ali je još uvijek nismo pronašli. Angažirali smo detektiva za kućne ljubimce, šaptača psima, vidovnjaka za kućne ljubimce i proučavali smo pronalaženje pasa pomoću dronova. Činim sve što je u mojoj moći da je vratim - započela je Paris na Instagramu te je objavila nekoliko video isječaka i fotografija od nestale čivave.



Hilton je priznala da je uplakana i depresivna te je dodala da će je vjerojatno razumjeti oni koji su iskusili gubitak ljubimca.

- Osjećam kao da dio mene nedostaje i ništa nije isto bez nje. Diamond Baby mi je sve, zaista kao kćerka. Bile smo nerazdvojne, bila je moja najbolja prijateljica i uvijek je uz mene. Bit će velika nagrada za njezin povratak i bez ikakvih pitanja - napisala je Paris.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.