LJEPOTICE

Zgodne i utjecajne: Pogledajte listu najljepših bosanskih influenserica

Brendovi se utrkuju za komad prostora na njihovim platformama

Bh. influenserice osvajaju ljepotom. Instagram

Piše: A. H.

4.10.2022

Zanimanje influenserice u posljednje vrijeme veoma intrigira javnost, ali ono što se sa sigurnošću može reći jeste da su one sve više utjecajne u svijetu interneta i prodaje.

Brojni brendovi se utrkuju za komad njihovog prostora na platformi, jer im horde djevojčica najviše vjeruju.

S obzirom na to da se bavila manekenstvom i svojevremeno bila Miss turizma Iman Karović je s razlogom jedna od najljepših influenserica u našoj zemlji. 

Naredna na listi je još jedna bivša manekenka koja je karijeru nastavila u influens vodama a riječ je o Sarajki Jeleni Jugović - Tundžel koja već godinama živi u Turskoj. 

Erna Saljević poznatija kao "Diva is back" poznata je po svojoj manekenskoj građi te istančanom ukusu za modu, koju na Instagramu prati 96.000 ljudi. 

Na listama najljepših se nerijetko nalazi i Šejla Ramović koju na Instagramu prati 183.000 ljudi. Ona svakodnevno trenira a brojni pratioci joj svakodnevno upućuju komplimente na račun njene ljepote koju su ona i sestre naslijedile od majke.



Naida Bojnakova je još jedna influenserica koju pratioci hvale zbog ljepote, a mnogi naročito ističu njene oči kao glavni adut. Ono što joj pored ljepote navode jeste duhovit pristup u pravljenju sadržaja kad je riječ o skečevima u obliku videa. 


Još jedna ljepotica na ovoj listi svakako je i sarajevska beauty influenserica Nezira Muhović koju na Instagramu prati 379.000 ljudi. Ova egzotična ljepotica dobiva naročito pohvale za izgled od ženskih pratiteljica što je poseban kompliment.


Htjeli to priznati ili ne, ali i u svijetu influens marketinga ljepota je jedan od važnijih sastojaka za uspjeh na društvenim mrežama naročito kada je riječ o influensericama koje predstavljaju kozmetičke proizvode. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.