BIO JE NJEN MENADŽER

Seka Aleksić je ludo voljela ovog muškarca: Sve se raspalo nakon četiri godine

Upoznali su se sasvim slučajno, još u vrijeme dok je ona nastupala po restoranima

Express

Seka i Veljko Piljikić

Foto: INSTAGRAM


Poznata pjevačica je prije veze sa sadašnjim suprugom, bila u višegodišnjoj vezi sa svojim menadžerom Zoranom Kovačevićem sa kojim je u tom trenutku govorila o svadbi.

Upoznali su se sasvim slučajno, još u vrijeme dok je ona nastupala po restoranima, na ispraćajima i vjenčanjima širom Srbije. On je bio opčinjen, a ona je čekala pravi trenutak da mu pokloni srce. Poljubili su se jedne tople septembarske večeri i za samo nekoliko dana shvatili kako ne mogu jedno bez drugog.

Potpuno siguran da je predodređena za uspjeh, biznismen Zoran Kovačević je svoju vatrenu crnku podržao u namjeri da postane zvijezda, a folk divi Seki Aleksić nije trebalo mnogo da se popne na vrh. Hitovima sa albuma “Balkan”, “Crno i zlatno” i “Dođi i uzmi me” osvojila je hiljade fanova, a njene pjesme gospodare top-listama. Za kratko vrijeme svijet joj je bio pod nogama, ali ona se nije promijenila. I dalje zaljubljena, nastavila je da priprema najbolje punjene paprike za svog Zorana i donosi mu doručak u krevet, a on je naučio kako da joj uvijek izmami osmijeh i udovolji svim njenim kapricima. 

Na OVOM LINKU pogledajte fotografije Seke i Zorana iz tog perioda.

Više o temi Seka Aleksić

NA VRH

Podijeli članak na