INCIDENT U ARGENTINI

Paparaco tvrdi da su ga napali prijatelji Kare Delevin i Margot Robi

Rekao je da je lokalna policija stigla u roku od nekoliko minuta i da je on odveden u bolnicu

Pedro Alberto Orkuer. Agencije

L. S. R.

4.10.2022

Paparaco Pedro Alberto Orkuera (Orquera) optužio je Karu Delevin (Cara Delevingn, 30) i Margot Robi (Robbie, 32) te njihove prijatelje da su ga napali jer je ih je pokušao fotografirati u Argentini tokom vikenda.

Međutim, izvori su rekli za TMZ  da je fotograf navodno bio agresivan u incidentu i da je zamalo uzrokovao da se Delevin i Robi povrijede dok su ulazile u Uber.

Prema izvorima prijateljice su napuštale restoran u Buenos Airesu u ranim jutarnjim satima, kada ih je paparazzo navodno počeo slijediti i "agresivno fotografirati".

Vozač Ubera je krenuo, a Margot još nije bila potpuno ušla u automobil što je skoro uzrokovalo ozljedu zvijezde filma "Vuk s ​​Wall Streeta" jer je morala iskočiti vozila u pokretu.

Izvori tvrde da je Orkuera u tom trenutku pobjegao i pao "sam" zbog čega se i ozlijedio.

Međutim, fotograf je ispričao sasvim drugačiju priču.

- Bio je to brutalan i kukavički napad osiguranja koji je bilo s njima. Htjeli su me oteti i uzeti mi kameru kako bi uklonili slike -  naveo je on.



Kara Delevin i Margot Robi. Agencije

Orkuera tvrdi da su Robi, Delevin i njihovi prijatelji "kukavički" pobjegli i ostavili ga da leži na zemlji.

Rekao je da je lokalna policija stigla u roku od nekoliko minuta i da je on odveden u bolnicu gdje su mu dali antibiotike i lijekove za smirenje.Uskoro će morati na operaciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.