SVADBENA ZVONA

Prve fotografije Iva Majoli u vjenčanici: Udala za italijanskog privrednika

U rukama je nosila buket bijelih ruža

Iva Majoli u vjenčanici. Instagram

Z. K. / Glorija

6.10.2022

Iva Majoli danas se popodneu Milanu udala za italijanskog privrednika Roberta Calegarija. Njena prijateljica, italijanska teniserka Mara Santangelo objavila je fotografiju s Ivom i pokazala u kakvoj se vjenčanici udala.

Iva je izabrala bijelu haljinu s prorezom koji se penjao uz nogu i V izrezom oko vrata. Preko haljine nosila je sako s ukrasom na ovratniku. Kako je ranije otkrila, kosu je skupila u nisku punđu, piše Gloria.

Selektorica ženske teniske reprezentacije nosila je i srebrne štikle s potpisom Christiana Louboutina, a u rukama je nosila buket bijelih ruža.


Iva Majoli u vjenčanici. Instagram

Iva je jutros na društvenoj mreži podijelila djelić atmosfere. Fotografirala je šampanjac, dvije čaše, cipelu s visokom petom te veliki buket bijelih ruža, umotan u bijeli papir s logom modne kuće Armani. Na stoliću je stajao i natpis s porukom "And so the adventure begins" ("Započinje avantura"). U Milano je stigla Ivina kći Mia.

Podsjećamo, Iva je uoči vjenčanja otkrila nekoliko pojedinosti ceremonije.

- Odlučili smo se za skromno vjenčanje, samo u vijećnici, uz kumove, porodicu i najbliže prijatelje. Nakon izrečenih zavjeta idemo na mali koktel i večeru i to će biti to. Slavlje za veći krug prijatelja organizirat ćemo u maju iduće godine, najvjerojatnije opet negdje u Italiji - rekla je bivša tenisačica te dodala kako zbog poslovnih obveza neće otputovati na medeni mjesec s Robertom, piše Gloria.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.