SUPRUGA TENISERA

Jelena Đoković otkrila kako održava vitku liniju: Ovo je njena tajna

"Sjajna i odlična borilačka vještina", "Ovo prvi put vidim. Voljela bih probati", "Odlične vještine", redao se niz komentara ispod njene objave

Jelena Đoković. instagram

A. O.

8.10.2022

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena na Instagramu je otkrila kako održava vitku liniju. Ona je veoma zgodna, ali svoje tajne nije zadržala samo za sebe, već ih je odlučila podijeliti s pratiocima.

Na video snimku je prikazano kako trenira sa svojim trenerom.

- Otkrila sam Capoeru ovog ljeta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dvije nedjelje sam hodala kao robot jer me je svaki dio tijela bolio… Nisam mogla jedan sklek da uradim - ni ženski! Tako da… Ovo je stvarno napredak iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osjećam se i malo djetinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako…. Lijepo je. Drugačije je - napisala je Jelena.




"Sjajna i odlična borilačka vještina", "Ovo prvi put vidim. Voljela bih probati", "Odlične vještine", redao se niz komentara ispod njene objave.

Inače, Capoeira je tradicionalni brazilski ples kojeg odlikuju osobine borilačkih vještina, a prema legendi potekao je iz 17. vijeka. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.