BEZ ZADRŠKE

Viktorija Bekam komentirala veličinu spolovila supruga Dejvida: Ogroman je, kao auspuh traktora

Jako sam ponosna što i danas imamo dobar seks, istakla je Viktorija

Dejvid i Viktorija Bekam. AP

H. J. I.

19.10.2022

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) potpuno je otvoreno progovorila o privatnom životu. Dizajnerica, bivša članica grupe Spice Girls i supruga Dejvida Bekama (David Beckham) komentirala je njihov seksualni život, ali i veličinu spolovila bivšeg nogometaša za strane medije. 

- Jako sam ponosna što i danas imamo dobar seks. Moj muž je u jako dobroj formi. Volim biti gola u krevetu, ali on mi je počeo kupovati donji veš - rekla je Bekam. 

"Kao auspuh traktora"

Komentirala je i veličinu suprugovog penisa.

- Što se tiče njegovog penisa, on je ogroman. Kao auspuh traktora! - izjavila je. Dodala je i da vjeruje u ljubav na prvi pogled.

- Ljubav na prvi pogled postoji. Dogodi se u dvorani za igrače Mančester Junajteda, ako ste malo pijani, detalji su magloviti. Dok ostali nogometaši stoje za šankom i piju s prijateljima, ugledate Dejvida kako stoji sa strane sa svojom porodicom. I ima tako sladak osmijeh. I sami ste bliski sa svojom porodicom, pomislit ćete kako biste mogli biti slični. On će tražiti vaš broj. Još uvijek ima avionsku kartu iz Londona za Mančester na kojoj ste ga napisali - kazala je.

Viktorija je prošlog mjeseca potaknula glasine o razvodu nakon što su brojni obožavatelji primijetili da je uklonila tetovažu s inicijalnima svog supruga sa zapešća. Viktorija je gostovala u Today showu i objasnila razlog uklanjanja tetovaže. Proces je započela još prije nekoliko godina iz estetskog razloga.


Otkrila razlog uklanjanja tetovaža

- Napravila sam te tetovaže davno, davno prije i nisu baš osobno delikatne - rekla je dizajnerica te naglasila kako njezin suprug Dejvid i sinovi imaju predivne tetovaže.

- Moje su pak bile samo malo debele i malo su krvarile i jednostavno nisu bile tako lijepe. Samo nisu izgledale tako lijepo. To ne znači ništa više od toga - objasnila je Viktorija pa dodala:

- Mediji su počeli nagađati da sam ostavila muža. Ne. Samo mi je bila muka od tetovaže. To je tako jednostavno.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.