DVORCI I VILE

Ovo su najskuplje kuće estradnih zvijezda: Pogledajte u kakvom luksuzu žive Jana, Dragana, Jelena Karleuša, Haris Džinović...

Da posebnu pažnju posvećuju detaljima pokazuju i fotografije koje redovno objavljuju na društvenim mrežama

Jana Todorović u spotu pokazala luksuzni dvorac u njenom vlasništvu. Screenshot/ Youtube

Piše: L. N.

24.10.2022

Poznati su uvijek ulagali u svoje kuće i takmičili se ko će imati luksuzniju. Da posebnu pažnju posvećuju detaljima pokazuju i fotografije koje redovno objavljuju na društvenim mrežama na kojima ponosno poziraju u svim dijelovima ovih luksuznih nekretnina.

U tome prednjači pjevačica Dragana Mirković koja je otišla korak dalje i kupila dvorac. Dragana sa svojom porodicom živi u dvorcu u Beču koji ima bogatu historiju, te je zbog toga dio dvorca otvoren za posjetu turista, a drugi dio zatvoren za posjetioce i Dragana ga koristi za privatne potrebe. Dvorac je koštao 50 miliona eura, a pjevačica je u jednom intervjuu izjavila kako ne zna koliko soba se tu nalazi.

Dvorac Dragane Mirković - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dvorac Dragane Mirković - Avaz
Dvorac Dragane Mirković - Avaz
+2

Dragana nije jedina pjevačica koja posjeduje dvorac. Jana Todorović također živi u dvorcu ali joj skromnost ne dozvoljava da se time hvali. Malo ko zna da je spot za pjesmu "Još sam tvoja" snimila na svom imanju i tom prilikom pokazala unutrašnjost ove luksuzne nekretnine. Pjevačica je za ovaj dvorac iskeširala nešto manje od kolegice, te ga je platila 10 miliona eura.

Haris Džinović vlasnik je vile na Dedinju koja košta 2 miliona eura. Vila je moderno uređena, a njegova kćerka Đina Džinović koja je aktivna na TikToku i Instagramu često pokazuje luksuz u kojem živi. 

Đina Džinović u vili na Dedinju. instagram

Harisova komšinica Jelena Karleuša također živi na Dedinju u vili koja je koštala 2 ipo miliona eura. Jelena je nedavno uselila u novu kuću, a prije nje pripadala je Draganu Stojkoviću Piksiju.

Jelena Karleuša ispred svoje kuće. instagram

 Karleuša je posebno uložila u svoj gardarober koji je uvijek najveći predmet interesovanja, a pored toga posjeduje veliki bazen i dvorište u kojem često pravi zabave. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.