AMERIKANAC JUSTUS RID

Popularni TikToker otpjevao Sajferov hit "Karneval"

Možda ne znam značenje teksta ove pjesme, ali znam pjevati jednako dobro kao i svaki Bosanac, rekao je Rid na početku teksta

Rid otpjevao Sajferov hit "Karneval". Printscreen

H. J. I.

24.10.2022

Popularni TikToker, amerikanac Justus Rid (Reid) koji ima više od 400 hiljada pratioca na ovoj popularnoj društvenoj mreži, poznat je po svojim muzičkim videima. 

Naime, on često odabere neku stranu pjesmu čiji tekst najčešće ne prevodi i otpjeva je. Ovaj put se na njegovom repertoaru našao hit "Karneval" popularnog sarajevskog repera Sajfera. 

- Bosanci, možda ne znam značenje teksta ove pjesme, ali znam pjevati jednako dobro kao i svaki Bosanac - rekao je Rid na početku videa. 


@justus_reid Can you beat this!? #balkan #bosnia ♬ original sound - Justus Reid

Komentari ispod videa su se samo krenuli nizati. 

"Molim te otpjevaj Bosnom behar probeharao", "Ja sam iz Bosne, volim ovu pjesmu, dobro si je otpjevao", "Ti imaš u glasu autotune bez da koristiš autotune, svaka čast", "Bravo", "Hajde Sinana ako znaš" su samo neki od komentara. 

Bilo je i onih šaljivih. 

"Ne razumijemo ni mi tekst, ne brini Amerikanac", "Pokušao sam opet poslušati pjesmu bez da čitam tekst i nisam ništa razumio", "Ni mi u Bosni ne razumijemo tekst pjesme". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.