DRAMA U ŽIVOTU

Sve glasnije priče: Milijarderku Kajli Džener vara partner sa kojim ima dvoje djece

Za njega se priča da je u paralelnoj vezi sa manekenkom

Kajli Džener. Instagram

N. A.

26.10.2022

Već neko vrijeme se nagađa da poznati reper Trevis Skot (Travis Scott) vara milijarderku Kajli Džener (Kylie Jenner) sa kojom ima dvoje djece. 

Za njega se priča da je u paralelnoj vezi sa Rojen Kar (Rojean). Ova djevojka već godinu dana tvrdi da su ona i Travis u ljubavnom odnosu, i da je Kajli njegova ljubavnica. Rojen na svom Instagram profilu povremeno objavljuje fotografije i videozapise na kojima se vidi reper, na osnovu čega može se zaključiti da se njih dvoje veoma dobro poznaju.


Kajli Džener i Trevis Skot. Instagram

Prve sumnje

Prve sumnje su počele kada se Kajli sama pojavila na vjenčanju Hejli i Džastin Bibera (Hailey, Justin Bieber), tada je reper bio na zimovanju. On je tada objavio sliku, a Rojen je ubrzo nakon toga objavila sliku sa istom pozadinom. 

Pored ove slike ima i mnogo drugih na kojima se vide njegove patike, isti ambijent, mjesto i mnogo drugih detalja koji navode na to da je reper bio sa ovom djevojkom.

Nedavno je Rojen objavila sliku na svom Instagramu i napisala: "Reci joj da se za noć vještica maskira u mene, kad već toliko želi da je zavoliš". 



Rojen Kar. Print Screen / Instagram

Nakon ove objave oglasila se i Kajli koja je objavila svoju sliku u provokativnom izdanju i napisala "U tvojim snovima".

Ovo je samo jedna od javnih indirektnih prepirki ove dvije djevojke.  

Kajli Džener. Print Screen / Instagram

Oglasio se reper

Krajem prošle sedmice Rojen je objavila video sa snjimanja reperovog spota, to je izazvalo lavinu komentara da su njih dvoje ipak zajedno. Reper se oglasio i to demantovao na svom Instagramu:

- Mnogo čudnih stvari se dešava, nepozvana osoba se ušunjala. Šta je trebalo da uradim, da zatvorim set. Kažem ovo posljednji put da ne poznajem tu osobu i  nikada nisam bio sa njom. Zato vas molim da prekinete sa ovim špekulacijama i širenjima laži - napisao je Trevis na Instagramu.

Rojen je reperu na tu objavu odgovorila videom i poručila mu:

- Kažeš da me ne poznaješ i da nikada nisi bio sa mnom, ali definitivno si bio sa mnom. Svi su te vidjeli sa mnom, imam naše fotografije i vide. Gospodine varaš je svaku noć i to cijeli grad zna. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.