ESTRADNI RAT

Aca Lukas za "Avaz" o prijetnjama Kristijana Golubovića: Podnijete su krivične prijave

Oglasila se i "Hype" produkcija, koja je matična producentska kuća Ace Lukasa

Lukas se oglasio o prijetnjama Golubovića. Antonio Ahel / ATAImages / PIXSELL / Instagram

Piše: N. Aj.

29.10.2022

Nakon što je Kristijan Golubović zaprijetio Aci Lukasu, muzička regionalna zvijezda se oglasila za portal "Avaza".

- Nemam komentar. Podnijete su krivične prijave - rekao nam je kratko Lukas.

Podsjetimo, Golubović je izjavio:

Ako će jedna narkomančina od 50 godina staža i alkoholičar da me tumači, imam soluciju da ga nađem. Mogu i da mu nalupam čvrge, izvučem uši i išutiram u dupe. On se prvi nakačio na mene kada je napisao neku “trla baba lan” knjigu, a mene su pitali što ja ne izdam autobiografiju. Lukasa je zasvrbjela pi*ka, pa me proziva da sam krimos na baterije.


Tu se Kristijan nije zaustavio, već je nastavio:

- Kad bih ga ja našao, napravio bi hit "Kristijan, najveći kriminalac na svijetu", ali pošto me ne zanimaju narkomani, hepatitičari i ološi raspali, ja sam samo prokomentarisao to što jesam. Kad me prvi tumači, ja opalim malo žešće. Smatram ga običnim narkomanom. To što pjeva, svaka čast, sve ostalo ne daj Bože. Kad me pitaju šta mislim o Lukasu, kažem im da ga gledaju 20 minuta i dobit će sve odgovore. Samo za muziku mu skidam kapu, za sve ostalo je nula.

Oglasila se i "Hype" produkcija, koja je matična producentska kuća Ace Lukasa. Osudili su sve "nasilničke poteze Kristijana Golubovića, koji je više puta u raznim zemljama na svijetu robijao i pokazao sklonosti ka nasilju".


- Uznemireni najnovijim intervjuom koji je Golubović dao jednom nedjeljniku u kome je prijetio da će izvršiti napad na tijelo i život Ace Lukasa, pozivamo tužilaštvo da preduzme sve radnje iz svoje nadležnosti kako bi zaštitili Acu Lukasa od mogućeg napada koji Golubović planira da izvrši na život i tijelo naše najveće zvijezde. Također, molimo medijske kuće da ovakvim ljudima koji imaju podeblje kriminalne dosijee ne daju prostor za beskrupulozne i jezive napade, kako bi svoju neostvarenu želju, da budu javne ličnosti i ostvareni i uspješni ljudi, ispunili preko napada na uspješne ljude, u ovom slučaju Acu Lukasa - naveli su iz "Hype" produkcije.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.