UPRKOS OSUDAMA

Milijarder sramno ponizio ženu: Nije se ni razveo a pokušava da napravi dijete 32 godine mlađoj influenserici

Njegova supruga sa kojom je bio 21 godinu u braku, o tome ništa nije znala dok detalji afere nisu osvanuli na naslovnicama svih tabloida

Milijarder Džon Polson ostavio suprugu. ROB RICH / SHUTTERSTOCK EDITORIAL

A. Č.

30.10.2022

Milijarder Džon Polson (John Polson) ostavio je suprugu na najužasniji način, a uprkos osudama cijelog svijeta sada hoće da se vjenča sa daleko mlađom fitnes influensericom.

Američki milijarder Džon Polson šokirao je svet prošle godine, kada se saznalo da iako je u braku, uveliko živi sa 32 godine mlađom ljubavnicom u luksuznom stanu na Petoj aveniji.

Da zlo bude još gore, njegova supruga sa kojom je bio 21 godinu u braku, o tome ništa nije znala dok detalji afere nisu osvanuli na naslovnicama svih tabloida, čime ju je milijarder najstrašnije ponizio. 

Još uvijek zakoniti supružnici stavili su tačku na brak, ali je njihova brakorazvodna parnica još u toku, a Polsonova bivša žena Džena na sve načine pokušava da mu uzme milijardu dolara i na neki način "naplati" izdaju.

Zapravo, Polson je u prvi mah povukao zahtjev za razvod kako bi mogli da se dogovore o uslovima razlaza, međutim, čini se da se bitka sada zaoštrila. Sa druge strane, 66-godišnji biznismen je sve prepustio svojim advokatima kako bi na miru uživao u novoj vezi sa fitnes influensericom i nutricionisticom Alinom de Almeidom, a njihov odnos je navodno postao veoma ozbiljan, toliko da planira i djecu sa njom.

- On želi da imam bebu sa mnom i definitivno ćemo se vjenčati - navodno je Alina u povjerenju rekla prijateljima, piše Page Six.

Alina: On želi da imam bebu sa mnom i definitivno ćemo se vjenčati. MEDIAPUNCH / BACKGRID

Sumnja se da su upravo glasine o planiranju prinove bile okidač da Džena udari svim silama na uskoro bivšeg supružnika.

- Uradio je to na tako ponižavajuć način zbog nevjerovatno brzine kojom je otpočela njegova nova veza. Nije bilo prethodnog obavještenja ni ljubaznosti. Krajnje je nepristojno i bez poštovanja to što nije mogao da sačeka - rekao je izvor blizak Dženi prošle godine.

U julu ove godine Dženi je tužila Džona za milijardu dolara, tvrdeći da je uspostavio tajni mrežni sistem kako bi sakrio novac od nje. Navodno neki fondovi koriste izraz "Polsonova zakonita žena", što znači da će joj imovina biti oduzeta nakon što se razvod realizuje. 

Ona je prethodno odbila višemilionsku nagodbu koju joj je Džon ponudio.

Inače, Pol i Alina nijednog trenutka nisu krili svoju vezu, već konstantno posjećuju sva moguća dešavanja i gala događaje, a viđeni su i na luksuznim putovanjima.

Milijarder ne osjeća ni najmanje kajanje za ono što je uradio, već živi život punim plućima. 

- Nažalost, naš brak nije uspio. Razvodi su česti, ali teški. Alina i ja smo veoma sretni zajedno. Voljeo bih da i Dženi može da nađe sreću - rekao je Pol za "Page Six".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.