SASVIM ISKRENO

Manekenka Melani Čolić iz Los Anđelesa za „Avaz“: Ljepota me koštala dosta toga

Ima dosta ljubomore, izgubljenih prijateljstava bez objašnjenja

Melani Čolić. Instagram

Piše: A. H.

31.10.2022

Manekenka Melani Čolić porijeklom iz Sarajeva s adresom u Los Anđelesu u posljednje vrijeme ne prestaje s modnim snimanjima. Seksepilna plavuša tako svakodnevno vrijeme provodi na setu a ove jeseni će brojne kampanje ugledati svjetlost dana upravo s licem naše ljepotice.

Melani za „Avaz“ otkriva sve o novim angažmanima, ali se dotakla i svojih početaka, izazova koje sa sobom nosi modeling. 

Različite kampanje

U posljednje vrijeme radili ste brojna snimanja i kampanje, koliko ste zadovoljni rezultatima?

- U posljednje vrijeme sam jako zauzeta baš zbog mnogobrojnih fotografiranja i različitih kampanja, a svaka od njih je novi izazov i nova šansa da se predstavim i pokažem u svijetu modela što bolje. Rezultati su jako dobri, a to se može vidjeti po novim kampanjama što bi trebale izaći uskoro.

 Koliko je teško raditi posao koji ovisi od toga da li će zazvoniti telefon i neko vas angažirati?

- U današnjem svijetu ili življenju nije ništa jednostavno ili lako, a posebno u poslu kojim se ja bavim. Zahtijeva veliku disciplinu kako poslovno tako i u privatnom životu. Imati jako visoko kotirane agencije koje me predstavljaju kao sto je „Ford Models“, „Wallflowermgmt“ i „Select Model“ Čikago je jako velik uspjeh do koga je bilo teško doći.


 Koliko Vam je teško padalo kada Vas neki brend ne odabere, koliko je psiha bitna?

- Kad sam se profesionalno počela baviti modelingom, imala sam samo 16 godina. Tada mi je bilo jako teško, ali s vremenom me to i ojačalo i podsticalo da radim još jače i više na sebi. U ovom poslu moraš da budeš spreman na takvo nešto.




Izgubljena prijateljstva

 Je li Vas ljepota koštala u životu?

- Naravno da me moja ljepota koštala dosta toga. Ima dosta ljubomore, izgubljenih prijateljstava bez objašnjenja, ali donijelo i mnogo toga lijepog kao što i znate.

U spotu kojeg pjevača bi se rado pojavili ili s kojim glumcem rado snimali scene?

- Pošto obožavam Senidu, naravno, voljela bi imati tu priliku, a naravno obožavam mnoge hip-pop i rok pjevače i grupe iz regije, što se tiče glumaca Kris Hemsvort (Chris Hemsworth) je neprikosnoven.

 Šta Vas je modeling naučio?

- Najveću stvar što me je ovaj posao naučio je jako otvoren način razmišljanja. Postala sam mnogo jača osoba kako fizički tako i mentalno što je jako bitno u ovom poslu.


Kada dolazite u Sarajevo?

- Prošlog ljeta poslije Grčke i Londona imala sam šanse za kratki predah u najljepšem gradu Sarajevu. Bilo je poslovno, ali sam ipak našla vremena i za sebe.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.