LJEPOTICA

Žarila modnim pistama: Bivša djevojka Azera Berbera danas živi porodični život

Aleksandra Grdić danas živi skromno i prima dječji doplatak

Aleksandra Grdić. Instagram

A. H.

1.11.2022

Bivša Miss Hrvatske Aleksandra Grdić poznata i po vezi sa Azerom Berberom sinom čuvenog Mersada Berbera zbog koje je punila stupce tabloida danas je povučena majka koja živi daleko od očiju javnosti. 

Aleksandra je na početku svoje karijere bila jako tražena manekenka a onda je učestvovala u brojnim rijaliti šouovima u regiji, pa i u šou "Big Mama House" na OBN televiziji u Sarajevu. 

No, iako bi mnogi pomislili kako će se duže zadržati na sceni, nakon uspjeha na modnim pistama Aleksandra se povukla iz javnosti  i iz korijena promijenila svoj život.





Aleksandra Grdić. Instagram

Naime, ljepotica prodornih očiju danas uživa u mirnom porodičnom životu u rodnoj Virovitici, a ona i njen partner Marko Šijaković imaju troje djece. U potpunosti se posvetila porodičnom životu te živi daleko od onoga kako je nekada provodila dane tulumareći s nogometašima i uglednicima.

Aleksandra je naime u kratkom roku ostala bez najmilijih članova porodice, oca i još nekih rođaka, te je prestala živjeti razuzdanim životom. Ona danas rijetko izlazi u javnost, a navodno joj partner radi u Njemačkoj.

Nekretninu u kojoj Aleksandra živi je naslijedila od bake i djeda, a navodno živi skromno i prima dječji doplatak.

Daleko je ovaj životni stil od onog kakvog je nekoć legendarna Aleksandra vodila.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.