EMOTIVNI VIDEO

Šakira doživjela novu agoniju nakon raskida sa fudbalerom: Ljubi očeva stopala

A život je nešto što se događa između posjeta u bolnici i kostima za Noć vještica

Shakira. Instagram

N. A.

2.11.2022

Kolumbijska pjevačica Šakira (Shakira) ove godine suočava se sa nizom problema. Nakon prekida veze, koja je trajala više od jedne decenije, sa poznatim fudbalerom Žerarom Pikeom (Gerard Piqué), Šakirin otac je završio u bolnici, što je za nju posebno bolno.

Muzička zvijezda objavila je snimak iz bolnice u Barseloni na kojem vježba sa ocem da podigne noge. Presretna jer je uspio sam bez njene pomoći da ih spusti i podigne, a ona je nekoliko puta poljubila očeva stopala.

Ispod objavljenog videa iz bolnice pjevačica je napisala,

- A život je nešto što se događa između posjeta u bolnici i kostima za Noć vještica.

Pjevačicin otac je sredinom ljeta bio hospitalizovan zbog pada koji je utjecao na njegove motoričke sposobnosti, piše "Hola!". Nakon puštanja iz bolnice, ponovo je primljen sredinom oktobra. Šakira je u nekoliko navrata objavljivala snimke i fotografije na kojima vježba sa svojim ocem da ponovo čita.

- Kad je moj tata otpušten, već je kod kuće i na putu gore, pomažem mu u njegovoj kognitivnoj stimulaciji nakon traume. Hvala vam svima što ste nas obavili svojom neizmjernom ljubavlju - napisala je Šakira ispod objave.

"Volimo te kraljice", "Svima je jasno koliko ga voliš", "Ljubav između oca i kćerke je nemjerljiva", pisali su Šakiri u komentarima na Instagramu.

- Detalji zdravstvenog stanja mog oca su privatne prirode. U ime porodice zamolila bih medije da sačekaju naše saopštenje prije nego što objave informacije o bolesti mog oca - izjavila je nedavno pjevačica.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.