USPJESI

Sarajka u reklami za Svjetsko prvenstvo u Kataru

Antea Hofman se pojavila u kampanji za Mundijal 2022

Antea je pozirala i za Svjetsko klupsko prvenstvo. Printscreen

Piše: A. HODŽIĆ

2.11.2022

Bosanskohercegovačka ljepotica Antea Hofman (Hoffmann) glavno je lice reklamne kampanje za Svjetsko prvenstvo u fudbalu, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra ove godine u Kataru. 


Niz reklama

Lijepa Antea je prije nekoliko godina iz Sarajeva otišla u Katar, gdje je počela raditi kao stjuardesa za čuveni „Qatar Airways“, koji je generalni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru 2022.

Ona je, zajedno s kolegicama u uniformi, učestvovala u snimanju niza reklama na stadionu te pozirala uz čuveni FIFA-in trofej Svjetskog prvenstva.



Antea prva s lijeve strane. Printscreen

S obzirom na to da je Antea, dok je živjela u Sarajevu, imala modne izlete, a, usto, njeguje prirodnu ljepotu, ne čudi da se producentima najviše dopala baš ona, pa je tako, osim grupnih snimanja, imala i samostalna, te je postala, sasvim sigurno, prvo lice ove reklamne kampanje.


Savjetnica za ljepotu

Lijepa Sarajka pozirala je i za FIFA Svjetsko klupsko prvenstvo, koje je održano 2020. godine, također u Kataru.

U reklami se vidi kako djevojke izlaze iz svlačionice na stadion, i to s našom ljepoticom na čelu, a u posljednjem kadru Antea sama pozira s loptom u rukama.


Uz sve obaveze, Antea je prošle godine i diplomirala na Pravnom fakultetu u Sarajevu, a dok je boravila u našem glavnom gradu, radila je kao savjetnica za ljepotu u jednoj kozmetičkoj kompaniji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.