SPONZORI GA NAPUSTILI

Zbog skandala propao mu biznis: Baka Prase izgubio 200.000 eura

izgubio je monetizaciju od YouTubea, što znači da nije zarađivao od pregleda, koje je imao u velikom broju, rekao je izvor

Baki Prasetu ugašeni YouTube kanal i Instagram profil. Instagram

N. Aj.

3.11.2022

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se našao u centru pažnje javnosti kada je pokrenuo estradni rat s vlasnikom Pink televizije Željkom Mitrovićem.


Jutjuber je namjeravao da pokrene novi biznis s otvaranjem lokala brze hrane u Beogradu, a sada je navodno izgubio više od 200.000 eura koje je uložio u ovaj novi projekat.

Kako piše "Kurir", on je više mjeseci pripremao otvaranje lokala "Baka" na pet lokacija u Beogradu u kojima bi se prodavali različiti specijaliteti s roštilja. Otvaranje je navodno planirano za kraj ove godine, ali je zbog skandala u kojem se našao izgubio veliku svotu novca, pa više nema sredstava da započne posao i završi.


- Zbog svega što se desilo u prethodnom periodu Baka je u baš nezavidnoj finansijskoj situaciji. On je uložio više od 200.000 eura u pokretanje biznisa s brzom hranom. Našao je lokale, među kojima je bio najveći onaj na Novom Beogradu. Dao je novac za njihovo sređivanje, a sad je ostao bez ičega. Sve je to stalo na polovini - rekao je izvor za "Kurir" i dodao:

- Njega su napustili mnogi sponzori. Osim toga, izgubio je monetizaciju od YouTubea, što znači da nije zarađivao od pregleda, koje je imao u velikom broju. Ugašen mu je kanal s više od dva miliona pratilaca, a zatim i Instagram profil. Sve je ovo dovelo do toga da se našao u nezavidnoj materijalnoj situaciji, zbog čega je očajan i trenutno ne zna šta da uradi po tom pitanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.