MINI TURNEJA

Maca u decembru obilazi BiH: "Kakva ti je žena, takav ti je život" u nekoliko bh. gradova

Ova predstava već nekoliko godina oduševljava publiku, a do suza je nasmijala već više od 100.000 posjetilaca širom regiona

Detalj iz predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život". Promo

N. Aj.

8.11.2022

Hit komedija "Kakva ti je žena, takav ti je život", u izvedbi Dragana Marinkovića Mace kreće početkom decembra mjeseca na mini bosanskoherecovačku turneju.

Detalj iz predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život". Promo

Ova predstava već nekoliko godina oduševljava publiku, a do suza je nasmijala već više od 100.000 posjetilaca širom regiona.

Odgovore na vječna pitanja o odnosu između muškarca i žene, Dragan Marinković Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način. Ova predstava će vas natjerati da razmislite dobro o sebi i svijetu koji vas okružuje.

Turneja počinje 1. decembra u Bijeljini u Centru za kulturu "Semberija", nakon čega slijede Sarajevo (2. decembra, Bosansku kulturni centar), Zenica (3. decembra, Bosansko narodno pozorište), Goražde (4. decembra, Centar za kulturu), Tuzla (5.decembra, Bosansku kulturni centar) i Brčko (6. decembra, Dom kulture).

Detalj iz predstave "Kakva ti je žena, takav ti je život". Promo

Sve predstave najavljene su za 20 sati.

Interesovanje za predstave je očekivano visoko, a ulaznice već danas možete kupiti na biletarnicama mjesta događaja i preko sistema kupikartu.ba.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.