LUKSUZ

Stan Emine Jahović odiše glamurom: Voli minimalizam sa dozom elegancije

Pogled na Bosfor, koji me izuzetno smiruje je također bio presudan u odabiru životnog prostora

Emina Jahović. Instagram

N. A.

14.11.2022

Emina Jahović već godinu dana uživa u novom stanu u Istanbulu sa kojeg puca pogled na Bosfor. Ona u novom domu živi sa sinovima Jamanom i Javuzom, a fotografije svjedoče tome da je ovaj stambeni prostor opremljen čistim luksuzom. 

Dnevni boravak je sav u staklu odakle se pruža prekrasan pogled. Svaka prostorija je detaljno sređena, pa svaki ukras odiše glamurom.


- Prije svega moram da naglasim da mi je lokacija ovog stana bila presudna, jer je blizu svega što mi je u toku dana potrebno, pa mogu da odem na više mjesta. Za razliku od moje kuće, koja je bila u prirodi, i za sve mi je trebalo mnogo više vremena - rekla je Emina ranije i otkrila čime ju je ovaj prostor opčinio.

 Pogled na Bosfor koji me izuzetno smiruje je također bio presudan u odabiru životnog prostora. Ja volim minimalizam sa dozom elegancije. Mješavina mermera i drveta kao i kombinovanje starog i novog. Uvijek imam arhitektu koja samo prati moju liniju u kojoj se dobro osjećam - rekla je Emina.


Prostorijama vladaju bež i svijetlosivi tonovi, koji su razbijeni kojim zlatnim okvirom ili ramom. Prostrana kuhinja i trpezarija dovoljno govore o tome da su gosti dobrodošli u njen životni prostor. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.