IZA KULISA

Jedna od najplaćenijih i najljepših glumica otkrila: Htjela sam od svega dići ruke

Margot Robi gotovo je prestala glumiti nakon svoje prve velike uloge u "Vuku s ​​Wall Streeta"

Margot Robi. Instagram

L. S. R.

16.11.2022

Australska glumica Margot Robi (Robbie, 32) gotovo je prestala glumiti nakon svoje prve velike uloge u "Vuku s ​​Wall Streeta". Glumicu je 2013. godine u zvijezde vinula uloga Naomi Lapaglije, bivše žene Jordana Belforta (Leonardo DiCaprio), a pažnja javnosti koja je uslijedila nakon te izvedbe bila je za nju velik teret.

- Nešto se događalo u tim ranim fazama i sve je bilo prilično grozno. Sjećam se da sam rekla svojoj mami da mislim da ne želim ovo raditi, a ona me samo pogledala, potpuno ravnodušna, i rekla: "Draga, mislim da je prekasno za to". U tom sam trenutku shvatila da mogu ići jedino naprijed - rekla je Robi za "Vanity Fair". 


Glumica tvrdi da prije svega nije bila emocionalno spremna na gubitak privatnosti, a najteže joj je bilo prilagoditi se nametljivim paparazzima.

- Način na koji pokušavam ljudima objasniti ovaj posao i ovaj svijet je da su usponi stvarno visoki, a padovi stvarno jako niski. I pretpostavljam da ako imate sreće, sve se izbalansira na sredini - dodala je jedna od najljepših i najplaćenijih glumica u Holivudu.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.